New York Yankee værelse ideer

October 17

New York Yankee værelse ideer

New York Yankees har været en ikonisk hold hele historien af Major League Baseball. For fans af holdet, der elsker spillere, logo og ikoner nok til at gøre deres egne Yankees temaværelser, er der en række udsmykning valg. De klassiske blå og hvide farver bruges af holdet er velegnet til alle typer af værelser, herunder et spillelokale, soveværelse og endda en børnehave for barnet.

Dekorere væggene

Væggene er en af de første ting folk vil se, når de indtaster dit Yankees-inspireret værelse og væggene skal passe med din overordnede tema. Dette er et sted hvor du kan bruge nålestriber Yankee uniform, ved at hænge tapet med et mønster af tynde royal blå striber og tykkere hvide striber. Du kan også bruge tape til at gøre og male på din egen striber. Hvis du foretrækker et mere klassisk look, male væggene en mørk skygge af blå og male din møbellister hvid. Hænge en New York Yankees kant rundt i lokalet, efter du har malet.

Baseball tema møbler

Yankees-inspirerede møbler kan være svært at finde, men flere selskaber gøre baseball stil møbler. Bruge hylder fremstillet af gamle baseball bats og endda hængende racks, at funktionen miniature bolden flagermus og baseballs. Hvis du udsmykning et værelse til en dreng, bruge baseball inspireret borde og stole. Websites såsom Sports spilleværelse tilbyder Yankees møbler for voksne, herunder videospil stole, Hvilestole og endda en futon-stil sofa. Du vil også finde barstole og pub tabeller udskrives med Yankees logo på toppen.

Yankees-stil dekorationer

Bruge New York Yankees dekorationer, der arbejder med den primære anvendelse af rummet. Spil værelser typisk anvende en række tilbehør, herunder tegn, lamper og plakater. Opsøge lamper, der hænger fra loftet og er lavet af støbt plast med Yankees logo inde plastik. Yankees trykte dartskiver funktion et træ tilfældet med logo på forsiden og en dartskive inde. Til soveværelser, vil du finde dyner, pudebetræk og mindre tæpper at indslag Yankees logoet på forsiden. Dække gulve i tæpper med holdets logo trykt i stoffet og tilføje vægtæpper. Flere selskaber gøre udskæringer af logo og spillere fra holdet, skræl og holde sig direkte til dine vægge.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com