NEXIQ værktøjer

November 12

NEXIQ værktøjer

NEXIQ teknologier giver teknologiløsninger til den automotive og lastbil industrier, herunder Caterpillar elektronisk motorsystemer. Selskabet leverer både hardware og software værktøjer til at hjælpe disse virksomheder køre diagnosticeringstest på deres udstyr. Det tilbyder også sine kunder OEM (selvstændig udstyr producent) softwareløsninger. Der opkræves et gebyr til at bruge alle disse løsninger, men nogle kommer med en gratis prøveperiode.

Pro Link iQ

Dette er en håndholdt scanningsværktøj, der kører diagnostiske tests på gearkasser, motorer og ABS (blokeringsfri bremsesystem) bremser. Det vil output fejlfinding koder, som brugerne kan slå op og få den nøjagtige problem med den automotive system. Dette er hardware for diagnostiske; programmeringen er ikke solgt med hardwaren. Systemet leveres med standard OEM interface og automotive interface protokoller. Andre funktioner omfatter oplysninger om OEM, fejlfinding koder, ARM (Advanced RISC maskine) processor og omprogrammering funktioner. Den er kompatibel med operativsystemet Windows CE (integreret Compact), og det har en fejlfinding kode bibliotek, som giver brugerne mulighed for hurtigt slå op koder. Brugere kan tilsluttes computeren via en USB (universal serial bus) havneby Pro Link iQ.

Bendix ABS/ATC 5.0

Dette er en ansøgning card, og den er kompatibel med andre NEXIQ produkter, herunder Pro-Link Plus og Pro-Link GRAPHIQ. Kortet har vedligeholdelse funktioner til traktor og trailer køretøjer, og det også kommer med evnen til at læse kilometertællere. Kortet sættes i bagsiden af andre NEXIG produkter, styrke de nuværende kapacitet af det pågældende program. Dette program kort kan output fejlfinding koder, og det kan køre slutningen af linjen test, der tester, hvor godt produktet virker, før det er afsendt til forbrugeren eller detail butik. Bendix ABS/ATC 5.0 kan også køre ABS komponent test og køre kontrol systemkomponenter. Brugere kan derefter output alle oplysninger til deres printer, som kan gemmes i en fil eller givet til kunden.

NAVISTAR DLB

NAVISTAR DLB (Diamond logik Builder) er en OEM softwareprogram, der tillader brugere at køre diagnosticering og opnå fejlfinding koder. Brugere kan også se køretøjet oplysninger, såsom kode parametre og indbyggede funktioner. Andre funktioner omfatter evnen til at se parametre i grafisk form, se ledninger og se placeringen af sporskifter og elektriske komponenter. Dette værktøj er forenelig med International Series køretøjer, herunder 4200, 4300, 4400, 7000, 8000 og CF (Cluster fejl). NAVISTAR DLB er kompatibel med de fleste computere, der aktuelt opererer Windows-operativsystemet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com