NFL-tema værelse udsmykning idéer

June 3

NFL-tema værelse udsmykning idéer

Fodboldfans vil blive begejstret for at have et værelse, uanset om det er soveværelse, TV værelse, med en NFL tema eller den. Udsmykning en NFL-tema værelse er ikke svært, især hvis du har en favorit hold, som du juble for. Du behøver ikke at være fast udsmykning et værelse med en NFL tema ved hjælp af kun officielle NFL tilbehør. Bruge din favorit hold farver og du kan oprette et værelse, der er stilfulde og endnu afspejler ånden i sporten.

Vægge

Én måde at designe et rum er at bruge tapet eller en tapet kant med din favorit NFL hold logo. Hvis du ikke kan finde tapet i dit yndlingshold logo, kan du altid male værelset dens farver. Nogle af de måder, du kan male i stuen med team farver er ved at male lodrette eller vandrette striber i to eller tre farver, eller maleri en accent væg i én farve og de omgivende vægge i en anden farve. Farve blokering, hvor du bruger to farver i store chucks, som én farve på den øverste halvdel af væggen og en anden på bunden, er en anden idé. Men du kan også male et vægmaleri med en fodbold tema eller blot vælge én farve og bruge det til at male hele rummet.

Vindue behandlinger

Vælg vindue behandlinger, der matcher din vægge, såsom stof udskrives med NFL logo efter eget valg. Ligeledes kan du vælge vindue behandlinger, der er den samme farve som en af de farver, du bruger på dine vægge. Stribede vindue behandlinger i de samme farver, som du brugte på dine vægge også fungerer godt i en NFL-tema værelse. En måde at vælge vindue behandlinger i dit soveværelse er at matche det med dit sengetøj. For eksempel, hvis du har sengetøj trykt med NFL logoer, du kan vælge den samme print for dit vindue behandlinger.

Sengetøj

En måde at dekorere dit NFL-tema værelse er at dække din seng i ark, trykt med logoer på din favorit NFL hold. Hvis dine vægge er imidlertid allerede omfattet i NFL logoer, kan du dække din seng i ensfarvet ark i stedet. Dette gør rummet synes mindre rodet, og du vil ikke overdrive brugen af logoerne. Mix og match dit sengetøj med farverne på dit favorit hold. For eksempel, hvis din favorit hold er Dallas Cowboys, dække sengen med hvide monteret plader, grå pudebetræk og et blåt sengetæppe.

Tilbehør

Fortsat temaet NFL i rummet med officielle NFL tilbehør. Nogle af de NFL tilbehør, som du kan dekorere med er tabel lamper, vægure, tæpper, vimpler og dekorative puder. Ikke, men begrænse dig selv til udsmykning med kun officielle NFL tilbehør. Indsætte andre objekter i designet, såsom visning af signerede fodbolde, NFL memorabilia, indrammet plakater, trøjer og spillekort og fodbold hjelme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com