Nikken Aqua hæld vand System instruktioner

August 19

Nikken PiMag Aqua hæld er et hjem vandfiltrering system udgivet i 2005. Aqua hæld er en standalone filtreringssystem, der filtrerer en kande vand ad gangen. Vand fra hanen er placeret i maskinen og løber gennem filtre til at rense vand, at gøre det sikrere for dig og din familie.

Opsætning

Flere skridt skal tages før du bruger Aqua hæld vand filtration system. Tage alle stykker af enheden ud af emballagen og fjerne enhver plast eller papir svøbt omkring stykker. Fugt en blød klud med varmt vand og mildt rengøringsmiddel og tørres af fyld tanken og kande til at fjerne støv eller rester, der samledes i forsendelse. Skyl begge grundigt med varmt vand. Sted fyld tanken i toppen af enheden.

Dernæst skyl filterpatron under rindende vand i flere sekunder. Kontroller, at patronen er helt skylles af. Placere patronen i tanken, at tage sig for at placere gummiring fast på toppen af patronen.

Kør vand over mikrosvampeteknologi filter, indtil det er blødt og placere den i toppen af filter cartridge. Tryk ned på mikrosvampeteknologi flere gange for at frigive alle fanget luft. Vandfiltrering unitten er nu klar til brug.

Flushing enheden

Før du bruger Aqua hæld for første gang eller når som helst efter et nyt filter er installeret, skylle systemet. Flushing systemet er den samme proces som filtrering dit vand, med den undtagelse, at du vil dumpe filtreret vand i stedet for at drikke den. For at skylle systemet, hæld vand i fyld tanken, at tage sig til kun at bruge koldt vand og ikke udfylde det forbi den maksimale fyld linje. Åbn døren på forsiden af enheden og placere kanden i rummet. Når pitcheren klikker på plads, flow ventil på Aqua hæld åbnes automatisk og vandet bevæger sig gennem filteret fra fyld tanken og i kanden. Når kanden er fyldt, dump vandet og gentage processen. Altid skyl enheden to gange, når et nyt filter er placeret i Aqua hæld.

Aqua hæld kan bruges som normalt efter den anden rødmen proces.

Opretholde den Aqua hæld

En af nøglefunktionerne i Aqua hæld systemet er, at det sjældent kræver vedligeholdelse. Filter cartridge er god for omkring 1.000 filtrering cyklusser. Mikrosvampeteknologi filter kan rengøres ved at fjerne det fra filter cartridge og køre det under vand. Bemærk, at du ikke skal bruge nogen rengøringsmidler på filteret mikrosvampeteknologi.

Endelig ren fyld tanken på lejlighed ved at fjerne mikrosvampeteknologi og filter patronen. Vask tank med varmt vand og opvaskemiddel og skylle grundigt før du bruger enheden igen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com