Noahs Ark soveværelse idéer

October 25

Noahs Ark soveværelse idéer

En Noahs ark tema i soveværelset har meget at tilbyde indendørsarkitekt. Dens rige visuelle billedsprog giver dig mulighed at bringe dette tema til livet i en række forskellige måder i et soveværelse. Du kan bruge hver af disse ideer individuelt eller ansætte flere sammen. Yderligere, afhængigt af de visuelle elementer, du vælger, du kan skræddersy dette værelse så det appellerer til mange forskellige aldersgrupper.

Vægkunst

Fordelen ved hængende Noahs Ark-tema vægkunst i soveværelset er, at du får at vælge mellem masser af forskellige kunstneriske stilarter som du dekorere væggene. Du kan vælge kunsten at bare en kunstner, som Greg Olsen, eller har et galleri med forskellige kunstnere påtage sig temaet. Hvis du vælger mere end én kunstner, skal du vælge matchende rammer for alle brikkerne i din Noahs Ark galleri. Nogle mulige steder, at du vil finde Noah-tema kunst i børns billedbøger, i kristne gave butikker eller på internettet, eller hvis du er kunstnerisk tilbøjelig, oprette nogle tegninger eller malerier med Noah's Ark tema.

Sengen

Sengen fungerer oftest som kontaktpunkt i soveværelset. I en Noahs Ark-tema værelse, kan du forstærke dette ved at vælge sengetøj at funktioner ark. Se for sengetæpper, der viser dyrene ind i arken to og to, og vælg pyntepuder, der har dyr på dem. Male hovedgærde med en Noahs Ark vægmaleri. Nogle udstoppede dyr ville se godt ud udsmykning hver side af sengen i par.

Træ legetøj Collection

Noahs Ark har været Fremhævede genstand for mange toy sæt. Nogle af de mest holdbare er de typer, der er fremstillet af træ. Disse omfatter tre-dimensionelle puslespil af Noah og hans ark samt nogle udskårne træ figurer komplet med den store båd. Vise din ark-tema skatte på en hylde, som du har afsat specifikt til dette formål, eller Placer dem oven på kommoden. Kigge efter stykker at feature lyse maling som de vil give mere visuel interesse til soveværelset.

Decoupage

Decoupage giver mulighed for dem, der er ivrig crafters mulighed for at bringe den Noahs Ark tema realiseret i et soveværelse. Decoupage er en simpel håndværk teknik med lim og nogle billeder eller illustrationer. Finde det grafiske materiale til dette projekt i siderne af magasiner eller bøger. Skære Noah-tema billederne ud, og lim dem på kommoden, vindueskarmen eller gyngestol. Når limen er tør, pels stykke med en blanding af håndværk lim og vand, og lad det tørre i et par dage.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com