Nødvendige redskaber til at hænge indvendige døre

August 1

Nødvendige redskaber til at hænge indvendige døre

Installation af indvendige døre er en enkel opgave, der kan ske præcist og hurtigt hvis du har de rigtige værktøjer. Det er ligegyldigt, hvis døren er pre hang, en split jamb eller bare en dør slab, værktøjerne du bruger er de samme.

Niveauer

En 2 - eller 4-fods niveau kan bruges til at tjekke gulvet i døråbningen og toppen af døren jamb at se, hvis de er plan, mens en 6-fods niveau er nødvendige for at kontrollere siderne af døren jamb for plumb.

Hammer

Hamre er nyttige for aflytning i shims, kørsel negle, flytte døren jamb ind eller ud og fjerne eller udskifte hængsel pins.

Negle sæt

Ud over Counter synker søm hovedet, kan negle sæt også bruges til at fjerne hængseltappe.

Utility Knife

Utility knive bruges til at trimme døren shims, der rager ud over døren beklædning.

Bore/skruetrækker

Øvelser og/eller skruetrækkere anvendes til at installere dørlåse og dør hardware såsom hængsler. Øvelser der bruges til at bore huller, hvis nødvendigt, gennem døren til installere dørhåndtag.

Rundsav

Rundsave er brugt til at skære ned i bunden af døren beklædning i situationer, hvor én side af døren åbningen er højere end den anden. Rundsave kan også bruges til at trimme bunden af døre til at give clearance for gulvbelægning, sådan som tæppe, eller at give mulighed for bedre luftstrømmen i bygninger, der kun har én central klimaanlæg vende tilbage.

Gering sav

En magt gering sav eller hånd sav og miter box vil blive brugt til at skære molding, hvis det er nødvendigt, for døren.

Målebånd/blyant

Et målebånd og blyant vil komme handy for måltagning og mærkning en række ting form cut mærker til layout linjer.

Søm pistol/kompressor

En pneumatisk, gas eller batteri-drevet sømpistol vil gøre processen lettere og hurtigere.

Shims

Ikke teknisk set en værktøj, shims er placeret bag hver hængsel på toppen og bunden af begge sider af døren, og bag strejke plade. Shims holde døren jamb fra at flytte ind og ud med brug. Dette holder døren fungerer korrekt ved at forhindre bindende.

Stemmejern

Mejsler fra 1/4 tomme til 1 tommer i bredden er brugt til at oprette mortises for hængsler og strike plader. De bruges også til at uddybe eksisterende mortises.

Step stigen

En 4-mund trin stige er mere end tilstrækkelig for alt, du kan gøre, som opretter en mortise for den øverste hængsel på en 8-foot-tall dør eller installerer bolden fangster i toppen af en dør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com