Nødvendige redskaber til at opbygge en Beadboard reol

August 6

Nødvendige redskaber til at opbygge en Beadboard reol

En beadboard reolen er ideel til en Cape Cod eller hytte-stil hjem, eller du kan bruge det i ethvert rum til at tilføje en charmerende lagerenhed. Flere værktøjer er nødvendige for at bygge din egen reol, men at finde værktøjerne i din stald eller låne dem vil spare dig hundredvis af dollars ud af køb af en ny bogreol. Din snedkeri færdigheder og vigtige værktøjer vil hjælpe dig i gang på at tilføje charme og opbevaring til dit værelse.

Boremaskine

En grundlæggende hånd bore er afgørende for dette projekt. Bruge en 1/16 borehoved med øvelsen for at skrue brædderne sammen. Du vil også gøre lomme huller med Boremaskinen.

Jointer

En jointer er en maskine at hjælper med at gøre nedskæringer af tømmer, lige og flad. Jointer vil hjælpe dig skære bestyrelser i stillinger, der er 1 1/2-inches lang. Placer boards fra tabellen i foder og langsomt flytte boards mod roterende afklipper hoved. Denne del af maskinen vil langsomt sand ned træ til den ønskede bredde.

Sander

Brug et bælte sander til at udjævne reolen. Du vil bruge dette værktøj til at sand benene og alle brædderne. Dette vil give dig med en glat, splinter-fri overflade. Slibning vil også hjælpe maling klæbe bedre til beadboard og træ.

Router

En router er en maskine, der tillader dig at gøre kurver og andre figurer i træ projekter. Forskellige bits føjet til router resultatet i forskellige figurer, som du kan skære ud af din træ. Routeren vil bidrage til at gøre hak i skoven for dine ben indlæg, så du kan interlock dem med resten af din reol. Du vil også bruge routeren til at gøre grater for side rammer reolen.

Tabel Saw

En bordrundsav vil hjælpe dig skære din boards til størrelse. Du vil også brug saven til at skære ark af beadboard til at passe din reol. Bruge en rundsav klinge i kombination med bordrundsav for din beadboard nedskæringer. Du skal muligvis bruge en gering sav, hvis du ønsker at tilføje molding til reolen.

Sømpistol

Du skal bruge en sømpistol til at vedhæfte din beadboard til reolen. Du kan også bruge sømpistol til at vedhæfte hylder til reolen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com