Nødvendige redskaber til at skære akustisk loftspaneler

June 17

Nødvendige redskaber til at skære akustisk loftspaneler

Fås i forskellige størrelser og stilarter, akustisk loft paneler lad du dække et problem loft uden besværet med at hænge drywall eller et andet materiale. Panelerne er også ideel til lofter der indeholder rør og andre strukturer, du har brug for til at dække. Akustisk loftspaneler er tilgængelige fra en række producenter, er billig og kræver lidt vedligeholdelse. Ligesom andre byggematerialer, skal du skære akustisk loftspaneler passer til den plads, hvor du installerer panelerne.

Utility Knife

Det primære værktøj til at skære akustisk loftspaneler er en skarp hobbykniv. Knive er tilgængelige på hardware, hjem forbedring og retail supermarkeder samt online. Købe en ekstra pakke af vinger, og ændre din kniv, når det bliver kedeligt. Når du skærer akustisk loftspaneler, holde din hobbykniv med en 45-graders vinkel til at skære en jævn kant.

Lineal eller kridtstreg

Også behov for at skære akustisk loft paneler er en lineal eller kridt linje til at sikre et lige snit. Købe en 12-tommer eller længere "T-Square" eller lineal lineal. Linealerne er tilgængelige på hardware og hjem forbedring butikker, retail supermarkeder og online. Du kan også bruge en kridtstreg for at tegne en lige streg på panelerne, men jer skønt savn en lineal for at sikre et lige snit.

Skabelon

For at fremskynde opskæringsprocessen, skære et stykke træ eller pap af samme størrelse som akustisk loft panel du vil installere. Bruge dette som en skabelon, også kendt som en montering bord, til at skære andre paneler til en eksakt længde. Skabelonen hjælper også til at skære paneler for lofter, som er en uregelmæssig størrelse eller at muliggøre molding du ikke planlægger at fjerne fra omkring dit loft kanter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com