Nødvendige redskaber til landskabspleje

September 12

Mange nye husejere er usikker på hvilke væsentlige værktøjer, de har brug for landskabspleje opgaver. Meget afhænger af størrelsen på gården. Men der er nogle basale værktøjer ud over en god græsslåmaskine. En rake, trillebør og skovl vil gøre værftet opgaver nemt.

Lugning værktøjer

Afhængigt af størrelsen af din have, typer af lugning værktøjer du har brug for kan variere. Fra håndholdte, små-tined kløer for lugning blomsterbede og omkring buske til store motoriserede weed kultivatorer for haven parceller, afhænger valget af dit behov og budget.

Græsplæne Edgers

Græsplæne edgers hjælp hen til opbevare græsplæner ser pænt og ryddeligt. Kantning rundt om træer, er mulched områder, hække og fortovet en omkostningseffektiv måde at forbedre bremse appel. Manuel græsplæne edgers er billig, nem at bruge og opbevare. Dyrere strøm edgers er også tilgængelige.

Beskæring værktøjer

Den grundlæggende saks, formet som saks, hjælper med at holde buske og planter pæn og blomstre mere. Til større hække, kan en gas eller elektrisk beskæring værktøj gøre selv klipning muligt og lettere. Lang forlængelse beskæring vinger fungerer godt i at fjerne døde lemmer fra træer. God kvalitet er vigtig.

Dyrke gaffel

Uanset om du er ved at forberede jorden til plantning eller bare beluftning, kan en dyrke gaffel ikke slå. I artiklen "Væsentlige værktøjer arbejder den jord" diskuterer gartner Joe Queirolo hans præference for gaffel over magt rotor havefræsere, citerer hans respekt for jord og miljø, samt værktøjets alsidighed. Dyrke gafler kan bruges til at blande kompost og andre spørgsmål i jorden og bistå i pitching døde sagen i en trillebør.

Haven Spade

Ligesom den haven gaffel bruges en spade til at bryde op og vende jorden, kanten en seng og grave lag. Spar fås i forskellige længder til forskellige højde brugere. Kontroller, at du køber en god kvalitet spade med en stål klinge. Det bliver sidste år.

Haven murske

Haven murskeer bruges til grave små huller til udplantning og kan bruges til at grave ukrudt fra små områder. De kan omhyggeligt dissekere og opdele tilgroede planter for overførsler.

Slange og sprinklere

Udover god jord, den ene ting din græsplæne og planter behovet er vand. I varme sommermåneder, især for nye beplantninger og nyligt seedede græsplæner, er hyppig vanding et must. Investere i gode fleksible slanger. Sprinklere kan dække store områder effektivt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com