Nødvendige udstyr til at Balance luftkonditioneringsanlæg

March 18

Aircondition og varmeanlæg er velafbalanceret værktøjer hjælpe cirkulere varm luft om vinteren og kølig luft om sommeren. Fordi der er en række forskellige komponenter til et klimaanlæg, forstår de fleste mennesker ikke helt, hvad går ind i den korrekte routing og presse af systemernes kanalen inde i deres hjem til at balancere deres Air-condition. Balancing Air-condition henviser til praksis med at sørge for, at luften i forskellige dele af dit hjem eller kontor er da tæt på den angivne temperatur på termostaten som muligt, samt at sikre, at værelserne ikke koldt eller varmt når de ikke skal. Der er en række forskellige stykker af nødvendige udstyr til at balancere en air-conditioning system korrekt.

Lufttryk og flowmålere

Et stykke udstyr, der er afgørende for klimaanlæg balancing er en air flowmeter. Dette ligner en lille, håndholdte fan, der ikke blæser på egen hånd – det afhængig af luftbevægelse at vende, på hvilket tidspunkt det registrerer mængde og hastighed af luftstrømmen, der fik det til at gå. Lufttryk og air flowmeter fortælle mængden af lufttryk strømmer over måleren, samt hastigheden af luften strømmer over måleren til at afgøre, om levering og retur kanalerne er af den rigtige størrelse og diameter til at tillade luft nok til at flyde til rum, samt at undgå sult af ovnen ved at sikre, at der er luft nok i afkastet.

Kanalen Covers og falske fronter

Kanalen dækker eller falsk register fronter bruges til at slukke de forskellige registre eller gaffatape områder i hjemmet mens lufttrykket og luftstrøm gennem hver gren af kanalen arbejde bliver beregnet og testet. Disse passer over de eksisterende registre og blokere luftstrømmen kan komme ind eller ud, som isolerer grenen af kanalen arbejde og forhindrer luft bevæger sig ind eller ud og forårsager trykændringer i kanalen arbejde, der er ved at blive testet.

Våd pære termometer

En våd pære termometer bruges til at tage præcise temperaturmålinger inde i kanalen arbejde og i områder, hvor luftfugtigheden i rummet er taget i betragtning.

Balance Hood

En balancering hood placeret over et register eller Kanalen kan bruges sammen med luftens tryk og flow meter (også kaldet manometre) til måling af luft flow gennem denne kanal.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com