Nopal kaktus parasitter

March 29

Nopal kaktus parasitter

Nopal kaktus er medlemmer af slægten Opuntia af kaktus. Både frugt, almindeligvis kaldet figenkaktus, eller tun i spansk og grøn, kødfulde trædepuder er spiselige, når pigge af kaktus er fjernet. Dyrkede bredt i det sydvestlige USA og nordlige Mexico, nopal kaktus er modtagelige for flere skadedyr, som foder på anlægget.

Cactus møl

Stammer fra Sydamerika cactus møl har faktisk indført i andre regioner som et middel til at styre overvækst af visse arter, Opuntia. Møl har nu spredt sig til Nordamerika og er en betydelig skadedyr i figenkaktus beplantninger og en trussel mod nogle indfødte Opuntia arter. Den kvindelige møl lægger æg på en nopal kaktus. De skraverede larver er selskabelig, indsamling i stort tal og fodring i puder af kaktus. De bevæger sig fra pad til pad og kan hurtigt ødelægge anlægget.

Opuntia soegeren

Et alvorligt skadedyr af nopal kaktus, Opuntia soegeren er en type af store Bille med en lang snude og orange striber på en sort baggrund. Disse biller lever mere mørt kanterne af nopal kaktus puder og også lægge æg inde i puder. Larverne leve inden for puder fodring på dem, og derefter forpupper og udklækkes for at fodre på de ydre dele af kaktus. Venstre umarkeret, kan Opuntia soegeren hurtigt ødelægge en nopal kaktus planter.

Chinch fejl

Chinch fejl er relativt lille. Insektet lever af at suge væsken fra inden for puder af anlægget. Grå chinch bugs i tilstrækkeligt antal kan være en alvorlig trussel mod nopal kaktus planter. Insekter, både umodne og voksne samles i en lignende måde at bladlus. Disse insekter foretrækker yngre planter, der er lettere at fodre. Mens røde chinch bugs foder på en række nopal kaktus, er grå chinch bugs primært et skadedyr af Opuntia megacantha kaktus. Chinch bugs også lægge deres æg i puder af nopals.

Zebra orm

Stadiet larver af møl, Olycella nephelepasa, zebra orme begynde som små hvide larver, som i sidste ende udvikler de sorte og hvide striber karakteristiske arter. Larver levende og foder på indersiden pad på den nopal kaktus, producerer en typisk bule i sider af den angrebne pad. Når moden, efterlader zebra ormen nopal pad for at forpupper i jorden i nærheden. Skader fra zebra orm er hovedsagelig lokaliseret og relativt let at kontrollere. Visse snyltehvepse er undertiden ansat til at styre zebra orm populationer.

Hvid Grub

En anden caterpillar, den hvide grub er larver af møl, Laniifera Kykladerne. Disse insekter danner en stor web, som de bruger som husly mens fodring på kaktus. Til sidst kan larverne indtaste den centrale akse af anlægget, ødelægger det i processen. Disse larver producere karakteristiske bunker af afføring, der ligner ris, som nopal kaktus landmændene bruger til at identificere en infestation.

Wireworms

Stadiet larver af møl i Diabrotica arter af møl wireworms trives i jorden omkring bunden af nopal kaktus. Bor i jorden op til lever tre år, larverne af rødderne af anlægget. Dette kan forårsage en betydelig gulfarvning af puder på grund af mangel på vand og næringsstoffer og kan i sidste ende ødelægge anlægget, hvis venstre ubehandlet.

Kochenille insekter

Nært beslægtet med skjoldlus, er kochenille insekter lille rød bugs beklædt med en tyk, hvid voksagtig materiale. I tilstrækkeligt antal, kan kochenille insekter alvorligt skade nopal planter ved at trække væske fra puder og frugter på planten. Kochenille insekter er gavnlige i én måde. Når indsamles og behandles, er disse små insekter en naturlig kilde til en rig og strålende rød-farvet farvestof anvendes for stoffer, mad farvelægning og som en biologisk pletten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com