Nordlige Californien Flower Bed anlæg Guide

December 28

Nordlige Californien Flower Bed anlæg Guide

Nordlige Californien prale af en af de bedste klimaer i verden. Mange blomster vokse naturligt i den kølige, fugtige luft, der velsigner de lavere højder. Både vilde blomster og domesticerede sorter tjene som udplantningsplanter til nåde entryways, baggård hegn eller problemområder. Nogle kan sælges som afskårne blomster. Gartnere opnå fantastiske resultater med forskellige farvekombinationer tilgængelige.

Høje baggrund beplantninger

Baggrund beplantninger fremvise blomster i forgrunden samtidig skønhed og mangfoldighed. Snapdragons (Antirrhinum majus) give en wow-faktor af deres egen idet lavere voksende planter til at skinne. Sorten "Raket" tager ca 13 uger fra frø til blomst og gennemsnit 36 inches i højden.

Pudeforvrængning blomster (Skabiose stellata) er et godt valg. "Blue Moon" vokser 36 inches høj og viser store lavendel-blå blomster. Pincushions styrke blomsterdekorationer og forbliver smukke i lang tid.

For en wildflower haven, skal du bruge solsikker (Helianthus annuus) som baggrund. De vokser 3 10 fod høj og blomstrer rigt i hele foråret og sommeren.

Halvhøj Centerpieces

Halvhøj blomster tjene som centerpieces i landskabet seng. For lang, så prøv asters (Callistephus chinensis). Én type, "Serene" kommer i blandede farver og blomstrer 14 uger efter såning.

Cockscombs (Celosia argentea) tilbyder en hurtig pop af farve, idet kun 50 dage til at blomstre fra frø. Sorten "Toreador" giver strålende røde faner på 24-tommer stængler.

Dem, der foretrækker en vilde, naturlige look kan vælge Tusindfryd (Leucanthemum vulgare) for en dejlig skærm hele sommeren.

Forgrunden beplantninger

Forgrunden beplantninger accent centerpiece og baggrunden blomsterne og mulighed for farvevariation. Lavtvoksende vilde planter overstråle ofte de dyrkede sorter. Iris (Iris tenax), for eksempel, tilbyder dejlige blå eller lilla blomster.

California poppy, state blomst pryder senge med orange og gul blomstrer gennem hele foråret og sommeren. En anden farve gane, plante den lavt voksende bicolored blå violet (viola adunca). En medio forår bloomer, sine lilla blomster bærer en interessant hvid plet for kontrast.

Hvornår man skal plante

Blomsterbede kan være seedet tidligere her end i de fleste dele af landet. Rhododendron og ranunculas er plantet i marts. Kosmos og zinnias, sammen med mange stauder, kan være seedet i April. De første uger i maj vil se beplantninger af salvie, morgenfrue, petunia og nasturtiums samt de varme-kærlige stauder. Sedums er et godt valg til udplantning i juni. Oktober såning af calendula, Stedmoderblomst, Kodriver, lager, snapdragons og viola vil give planterne for at få et forspring det følgende forår.

Udvide sæsonen

Til at hoppe starte sæsonen eller for at udvide det godt ind i efteråret, prøv vilde sorter hjemmehørende i Californien. Når etableret, de har brug for nogen sædekorn det følgende år. Arter som rød columbine (Aquilegia formosa) blomst i det tidlige forår og tiltrækker sommerfugle og kolibrier.

Canadisk Gyldenris (Solidago canadensis), på anden side, kan udvide sæsonen med dejlige golden blomstrer. Det kan lide dårlig jord og er temmelig let at dyrke. Fælles burre (Arctium minus) blomstrer i sensommeren og efteråret og viser lilla eller pink blomster. Fælles Rejnfan (Tanacetum vulgare) blomster i efteråret og vil holde bugs væk fra din Labor Day grill. Med en nordlige Californien blomsterbed, kan man være sikker på blomstrer tidligt på foråret og langt ind i efteråret.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com