Nordlige Red Oak Leaf perforering årsager

May 6

Nordlige Red Oak Leaf perforering årsager

Den nordlige rød eg er en hårdfør tree tolerante over for mange betingelser. Det kan vokse til omkring 70 fod høje og er en fremragende landskab træ. Red oak, og egetræer i almindelighed er ofte værter til larver, som kan forårsage alt fra et par huller eller perforeringer i blade at fuldføre bladtab.

Sigøjner møl

Sigøjner møl larver er alvorlig aftoppere af rød eg og andre eg arter. Disse larver er brunligt sorte til grå med bands af sorte børster på hvert organ segment. Langs ryggen har de fem par blå prikker efterfulgt af seks par røde prikker. Unge larver vil tygge små huller i bladene, og som de vokser de vil spise mere og mere af bladet. Komplet bladtab er en mulighed, men ifølge University i New Hampshire, røde oaks er mindre tilbøjelige til at blive dræbt af tabet. De anfører også, at New Hampshire røde oaks synes at være den mest sandsynlige til at modstå gentagen bladtab.

Skov telt Caterpillar

Disse skadedyr kan være kendetegnet ved de forskellige hvide pletter langs ryggen og de blå steder kører sideværts langs deres sider. De er mørk brun til sort med et par rødligt hår. Kan spise knopper, blomster og blade, disse skadedyr kan være ødelæggende. Bladtab, dog dræber sjældent træer. Skov telt caterpillar udbrud tendens til at forekomme i tre år blokke.

Oakworms

Ifølge Clemson University er der tre nært beslægtede larver kaldet oakworms, der kan forårsage skader på oaks. Den orange-stribet oakworm er den mest almindelige og er, som navnet antyder, mørkebrun med orange striber. Det har to sorte horn på segment bag hovedet og kan vokse til mere end 2 inches i længden. Unge larver skeletonize blade og i sidste ende spise alle, men den midterste vene. Bladtab er normalt ikke et problem for sunde træer, men efterfølgende parasitære kan dræbe svækket eller unge træer. Ældre træer kan lider af sunscald og kvist dieback af bladtab.

Egeblad Tier

Rød eg er den primære vært for egeblad tier. Det er typisk findes i hele det nordøstlige USA. Unge larver er yellowy brune og slå mere grønligt gule som de bliver ældre; de har en brunlig-sort hoved. Fodring kan forårsage laset og forvrænget løv med eventuel bladtab. Parasitære normalt kun vises i to år og typisk dræbe ikke træerne. Ifølge Maine Department of Conservation er det største problem med egeblad tier at det nedstammer fra træer på silken tråde og er en gene for boligejere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com