"Normal" lys holder blinker på min Kenmore Elite opvaskemaskine

July 8

Kenmore Elite opvaskemaskine har et Kontrolpanel med vask cyklusvalg og en serie af lys til at indikere cyklus fremskridt eller tilstand. Lys på kontrolpanelet kan også blinke hvis en fejl er sket til Giv brugerne besked om, at der er et problem. Hvis "Normal" lyset blinker, angiver et spørgsmål, som vil kræve nogle fejlfinding.

Vand

Begynde checker ind på mulige problemer områder ved at sørge for, at vandforsyningen er på, især hvis Kenmore opvaskemaskine blev for nylig installeret. Vand ventilen bør slås helt på alle tidspunkter, når opvaskemaskinen er tilsluttet, og vandslange bør være fast tilsluttet og glattet ud. Dette vil tillade vand at indtaste enhed uden hindringer.

For meget beskyttelse Float

Vand kan også være blokeret fra indtastning opvaskemaskine, årsag til problemet, hvis overfill beskyttelse float sidder fast. Denne float kan findes på bunden af opvaskemaskinen, og en lille plastik kegle, der glider op og ned når fungerer normalt. Tryk på toppen af float for at sikre den ikke fanges på plads, og skub det op og ned for at sikre det virker ordentligt.

SUDS

Et andet muligt problem med opvaskemaskinen er for meget sæbe i karret, som forårsager dræning problemer for enheden. Dette er noget, der kan opstå, hvis skyl støtte vaskemiddel har spildt, andre typer af vaske-og rengøringsmidler — ikke automatisk opvaskemaskine vaskemiddel — blev brugt i opvaskemaskinen eller for meget opvaskemaskine vaskemiddel er blevet hældt i dispenseren. For mange suds vil forårsage en fejl opstår med den enhed, som kan løses ved at tilføje 1 gallon af vand og derefter kører en drain cyklus.

Service

Når du har forsøgt de fejlfindingstrin, der beskrives i afsnit 1 til 3, "Normal" lys bør holde op med at blinke, og opvaskemaskinen skal fungere som forventet. Hvis ikke, skal du kontakte Kenmore for hjælp eller råd på 888-536-6673.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com