"Normal" lys holder blinker på min Whirlpool opvaskemaskine

June 18

"Normal" indikatorlys på de fleste Whirlpool opvaskemaskine lyser når en normal vask er valgt og er i gang. Hvis "Normal" indikatoren blinker på andre tidspunkter før eller efter en vask, kan der dog sket et problem. Løse problemet og returnere opvaskemaskine til normal brug kræver et par fejlfinding trin.

Normal cyklus

Den "Normale" cyklus er designet til typiske mængder af mad jord på retter og er generelt en energi sparer cyklus. Cyklussen vil køre mellem 1 time og 45 minutter og 4 timer og 40 minutter, afhængigt af enhver yderligere cyklus ændringer eller indstillinger. Under vask, "Normal" lys vil blive belyst og vil gå ud, når den er færdigafkølet.

Dørkontakt

Nogle gange vil "Normal" lys blinke hvis der er et problem med dørkontakt. Dette kan normalt løses ved at åbne og lukke opvaskemaskine døren fast, og derefter genstarte opvaskemaskinen eller vælge en ny vask program.

Nulstille

Prøv at udføre en grundlæggende magt reset "Normal" lys holder blinker efter åbne og lukke døren og vælge en ny vask program. Afbryd strømmen til Whirlpool opvaskemaskine i 30 sekunder, og derefter Gendan beføjelse. Åbne og lukke døren og foretage et nyt valg. Hvis det "Normale" lys ikke glimt, Nulstil var vellykket og opvaskemaskinen kan programmeres normalt.

Service behov

Når et lys blinker på kontrolpanelet en opvaskemaskine, kan tastaturet blive hængende. Nogle gange er det simpelthen på grund af en beskidt tastatur, så tør kontrol pad med en ren, fugtig klud og derefter tørre det tørt. Åbn og luk opvaskemaskine dør og forsøge at omprogrammere opvaskemaskinen. Hvis "Normal" lyset fortsætter med at blinke, konsollen tastatur eller elektronisk kontrol bord muligvis udskiftes. Kontakt Whirlpool for bistand (Se ressourcer).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com