Normal vask lys blinker på min Kenmore opvaskemaskine

January 6

Kenmore opvaskemaskiner har kontrolpaneler med en serie af lys, der angiver, hvilken del af cyklussen maskinen befinder sig i. Disse lys kan også blinke, når der er en fejl at underrette dig, der er opstået et problem. Hvis "Normal" lyset blinker, flere mulige problemer kunne ske og ville kræve nogle fejlfinding for at finde den præcise årsag til blinkende lys.

Vand

Før kontrol for mulige problemer, sikre vandforsyningen er på hvis din Kenmore var for nylig installeret. Vand ventilen bør altid være tændt når opvaskemaskinen er tilsluttet til den. Du bør også sørge for vandslange er fast forbundet og slangen er lige med nogen kinks. Du vil have nogen forhindring, så vandet vil flyde frit.

For meget beskyttelse Float

Problemet kan være forårsaget af en obstruktion, der forhindrer vandet i at kunne indtaste opvaskemaskinen. Hvis dette er tilfældet, sidder overfill beskyttelse float nok fast. Float er placeret på den nederste del af opvaskemaskinen og er formet som en lille plastik kegle. Når de arbejder korrekt, float bevæger sig og ned for at stoppe opvaskemaskine fra overfyldte under vask. Tryk på flyde med din finger til at se hvis det er fanget i sin nuværende stilling. Slide den op og ned for at se om det fungerer korrekt. Tryk ned på toppen af float at frigive det, hvis det vises fast på plads.

SUDS

Problemet kunne være for mange sæbe suds i balje i opvaskemaskinen. Hvis dette sker, forårsager det en dræning problem. Dette sker typisk et vaskemiddel bruges der ikke er beregnet til opvaskemaskine, såsom flydende hånd eller parabol sæbe eller tøjvask sæbe. Når enheden genkender også mange suds i karret, vil "Normal" lys blinke for at angive en fejl. Du kan løse dette problem, tilføje en gallon af vand til karbad og starter en drain cyklus.

Service

"Normal" lys bør stoppe blinker automatisk når problemet er blevet løst. Men hvis det ikke sker, skal du kalde Kenmore kunde servicelinje for at planlægge service til din opvaskemaskine. Antallet er fundet inde i din instruktionsbog.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com