Normale indstillinger for køleskabe og frysere

November 7

Normale indstillinger for køleskabe og frysere

Køleskabe og frysere alle kommer med temperaturindstillinger producenten anbefaler. Dog afhængig af dit hjem og hvor meget mad du har i din apparater, skal du muligvis justere temperaturen lidt.

Køleskab indstillinger

Kig på termostaten inde i dit køleskab. Du vil bemærke, at i midten står der "Fabriksindstilling." Dette er en normal indstilling til dit køleskab. Denne temperaturindstilling bør være ideelle, når det kommer til at holde maden kold og sikker. Den normale temperatur for køleskab bør være omkring 36 til 38 grader F.

Fryser indstillinger

Har din fryser indstillet på den korrekte temperatur vil sikre, at din mad er sikkert at spise. Fabriksindstillingen for din fryser skal køre mellem 0 og 5 grader. Frysere holde deres temperaturer bedst, når der er en hel del af mad i dem. Den frosne mad hjælper fryser til ikke at arbejde så hårdt for at holde temperaturen nede.

Køleskab justeringer

Brug et termometer til at teste temperaturen i dit køleskab, hvis du har mistanke om, at den normale indstilling ikke holder din mad tilstrækkelig koldt. For eksempel, er hvis du bemærker, at mælken ikke er så koldt som sædvanlig, eller hvis fødevarer synes at være fordærves hurtigere, end de burde, det tid til at teste. Forlade termometeret i køleskabet i mindst en time for at få en god læsning. Hvis temperaturen er højere end 38 grader, skal du muligvis justere indstillingen temperatur i køleskabet. Hvis fabriksindstillingen er på 4, flytte det op til 6. Vær omhyggelig med at tjekke køleskabet efter et stykke tid for at sikre, at bumpe temperaturen opsætning ikke er iskold din mad.

Fryser justeringer

Mens du ikke kan mærke så meget når din fryser sætter din mad i en dybfryser, er det stadig vigtigt at tjekke dine fødevarer lejlighedsvis at sørge for, at fryseren gør sit arbejde. Hvis du bemærker en masse kondens rundt kanten af din fryser segl, kan det være tid til at erstatte forseglingen eller justere temperaturen i fryseren. Hvis isen bygger inde i fryseren, er det tid til optøning. Fjerne al isen og derefter nulstille din fryser til fabrikantens indstillinger. Tillad fryser at komme tilbage til temperatur før udskiftning af nogen af din frosne fødevarer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com