Nova Scotia bygningsreglementet i kode

December 25

Nova Scotia bygningsreglementet i kode

Bygge- og anlægssektoren er aldrig let. Finansiering har behandles, sammen med spørgsmål entreprenører altid synes opdrage. En anden vigtig bekymring er ved at opbygge koder og lokale regler. Når bygningen er færdig, indse du det ikke er et objekt, men snarere en investering. Bygning forordninger i den canadiske provins Nova Scotia beregnet til at sikre, at bygningerne er solide investeringer snarere end penge pitten.

Præ-konstruktion planlægning

Før enhver konstruktion kan finde sted, er præ-konstruktion planlægning påkrævet. En del af denne planer er at opnå tilladelse til byggeri. Før der kan udstedes tilladelse, indsendes detaljerede tegninger. Derudover ønsker provinsen en handlingsplan for området. En anden del af godkendelsesprocessen er at se at startdatoer og forventede afslutningsdatoer er angivet. Lokale bygningsreglementet kan være i kraft, så check med din kommune opbygningen af afdelingen for tilladelse spørgsmål, såsom lokale særlige jordbundsforhold.

Temporray bygninger

Hvis en midlertidig bygning er opført som en mobil home office, er en tilladelse påkrævet. På tilladelsen skal placering og fjernelse angives. Hvordan kloak og tilslutninger er installeret skal angives som godt.

Kontaktoplysninger

Navne og adresser på alle berørte parter skal indgives til Nova Scotia bygning afdeling. Dette omfatter alle arkitekter, entreprenører, underleverandører, finansfolk og bygningens ejere. Enhver professionel certificeringer eller licenser fra alle parter skal endvidere indsendt og holdes på fil.

Brandsikring

For en bygning med et sprinkleranlæg, skal en professionel ingeniør har udviklet systemet. Design skal overholde alle specifikationer af Fire Safety Act. Et brev af virksomheden skal indgives, og Ingeniørens kontaktoplysninger indsendt.

Ret til indrejse

Under anlægsfasen, skal provinsielle eller lokale bygning inspektører have gratis adgang i fornuftige tider med henblik på fuldbyrdelse. Da dette er en gratis løsning klausul, kan at inspektørerne ankomme uanmeldt.

Anmeldelse til inspektion

Efter hver fase under byggeprocessen, skal ejeren kalder inspektører for godkendelse for at fortsætte til den næste fase. For eksempel, når footings er hældt skal kontrolløren godkende de færdige footings før væggene kan opbygges. Når væggene er kontrolleret og godkendt, er elektriske og VVS installeret. Efter elektriske og VVS godkendelse, kan drywall installeres. Ingen arbejde kan fortsætte uden inspektion og godkendelse af tidligere arbejde.

Mindstemål

Mindstemål er angivet i forordningerne. For eksempel, kan barriere-fri brusekabiner være ikke mindre end 1.500 millimeter med 900 millimeter, eller omkring en gård og to fødder ved en gård. Andre design kriterier såsom toiletstol boder, der er indført så godt, og synker højder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com