Nuheat gulv varme Installation Information

August 31

Nuheat producerer gulvvarme systemer, der har installeret mellem undergulvet og gå gulvet i et værelse. Dette system virker til at opvarme overfladen af en gulvet nedefra at holde gulvet varme i de kolde måneder af året, hvilket gør det mere behageligt, når gik på barfodet eller i socked fødder.

Nuheat System

Nuheat varme system består af flere komponenter. Den varme proces foregår i måtter, der lå direkte på undergulvet overflade, som de vigtigste walking floor materialer kan installeres. Disse måtter kommer i forskellige størrelser, så du kan finde en egnet til rum af næsten enhver størrelse. Systemet bruger også kabler til at forbinde måtter til et hjems elektricitet og til en termostat, der bruges til at styre temperaturen.

Installation til fliser eller sten

Måtter til et Nuheat system skal knyttes til undergulvet at forebygge måtter fra bevæger sig under eller efter installationen. Når du installerer Nuheat måtter til brug under sten eller fliser, skal du sikre måtter til gulvet ved hjælp af et tyndt lag af thinset mørtel. Når mørtlen, der holder måtter på plads har tørret, installere stenen eller fliser over måtter med endnu et lag af thinset mørtel, ligesom du ville installere fliser eller sten på nogen anden gulvbelægning overflade.

Installation for trægulve og laminat

Når du installerer Nuheat system for hårdttræ, skal måtter stadig fastgøres til undergulvet. Dette kan gøres med et lag af thinset mørtel ligesom installationen til fliser eller sten. Men før installere hårdttræ eller Laminat Gulvbelægning som et flydende gulv over toppen af Nuheat systemet, skal du dække Nuheat måtter med endnu et lag af mørtel. Denne mørtel skal glattes til en flad overflade og lov til at tørre helt, før du installerer hårdttræ eller laminatgulve planker på toppen.

Vær opmærksom på advarsler

Fliser, sten og andre brandhæmmende materialer kan generelt modstå højere temperaturer end brændbare materialer, som træ og laminater. Da brugen af opvarmet gulv måtter er blevet mere almindeligt, mange producenter nu indeholde oplysninger om de maksimal varme niveauer for hårdttræ eller laminat gulv planker. Se ejerens manualen forsynet med dit gulv planker til at bestemme sikkert temperaturer på som du kan bruge din Nuheat gulvvarme system. Hvis oplysningerne ikke er anført i manualen, skal du kontakte producenten for at garantere en sikker drift.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com