Nulstillingsknappen for Ice Maker på min Samsung køleskab virker ikke

July 16

Nulstillingsknappen for Ice Maker på min Samsung køleskab virker ikke

Fordi en Samsung køleskab ice maker nogle gange fejler eller skal være slukket for geninstallation eller rengøring, findes en "Nulstil" knappen på enheden for at indstille ismaskine i bevægelse igen. Når knappen "Nulstil" ikke reagerer, er der et par ting du kan tjekke for at fastslå, hvorfor.

Beliggenhed

En Samsung "Nulstil" knappen for ismaskinen er beliggende i forskellige områder, afhængigt af køleskab modellen. For eksempel, er nogle reset switches placeret på den øvre side af ice maker enhed mens andre er placeret på den nederste side af ismaskinen. For at nå begge knapper, skal isspand dækslet være trak åbne. Knappen kunne være placeret på den øvre side, den nedre side eller foran komponenten. For præcis placering, henvises til din Samsung instruktionsbog.

Aktivering

Når der trykkes på knappen "Nulstil", laver Samsung køleskab ice maker ikke is lige bortrejst. Systemet kræver muligvis passage af 24 timer, før enheden gør is. Samsung angiver, at ismaskinen is mindst før 24 timer passerer fra et tryk på knappen "Nulstil", men ice maker kan producere nogle is før 24-timers mark. Nogle Samsung ice maker "Reset" knapper bør holdes i otte eller flere sekunder.

Åben dør

Samsung ice maker "Nulstil" knappen kan virke korrekt, men ice maker ikke kan nå den minimale temperatur for at gøre ice hvis fryseren døren er klem. Kold luft kan undslippe fra fryseren på flere måder, fx for meget mad i rummet eller en beskidt eller dårlig forsegle. Hvis du åbner fryser døren og se, at seglet er beskidt, kan en sæbevand blanding og en ren klud bruges til at fjerne snavs. Revet eller beskadigede sæler bør erstattes umiddelbart. Hvis døren ikke flush til enheden, kan mad eller andre elementer være for løgformet at lade døren til at lukke helt. Flytte rundt på tingene indtil døren lukker helt.

Fanget luft

Når en ismaskine nulstilles eller køleskabet er først aktiveret, kan air findes inden for vand, linier, som forhindrer ismaskinen fra at gøre vand. For at udvise luft fra vandet linjer, kan du placere en kop eller en kande nedenunder Samsung vand dispenser på forsiden af enheden og tillader en gallon af vand til at flyde fra enheden. Når vandet er skyllet igennem linjerne, er ismaskinen klar til at lave is. Du kan nulstille ismaskinen igen på dette punkt og tillader 24 timer for maker til at producere is.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com