Nutgrass ukrudtsmiddel

January 21

Nutgrass ukrudtsmiddel

Nutgrass, også kendt som purple nutsedge, er en græs-lignende plante med slank blade, der er forbundet med underjordiske stængler, rodfrugter og rodknolde. Nutgrass kan forårsage problemer i græsplæner og haver, hvis ikke kontrollerede.

Nutgrass problemer

Nutgrass stjæler næringsstoffer, sollys, og vand fra græsplæner og haveplanter. Som et resultat, kan ønskeligt planter og græs visne og dø. Derudover kan nutgrass, som har store, brune blomster, være grimme.

Kemiske

Effektive ukrudtsmidler til nutgrass omfatter glyphosat. Glyphosat er særligt effektivt, fordi det dræber de underjordiske knolde, som er forbundet til bladene. Det bedste tidspunkt at anvende det er to til tre måneder efter nutgrass fremgår. Andre effektive ukrudtsmidler er dem, der indeholder mononatrium syre methanearsonate eller ammoniumsalt af imazaquin.

Ikke-kemiske

Nutgrass kan også blive dræbt af hånd-lugning, men du skal fjerne hele knolden. Klipning af top vækst er ikke effektive. Et tykt lag af økologisk barkflis kan hjælpe langsom nutgrass vækst, men er generelt ineffektive til at fjerne den.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com