Ny Breaker Box Installation

February 6

Ny Breaker Box Installation

En breaker box er nødvendige for at køre El gennem dit hjem eller forretning. Installere en breaker box er ikke svært for dem, der kender deres vej rundt i elektriske ledninger. Men hvis du ikke har arbejdet med elektricitet eller elektriske ledninger før, kontakt en autoriseret elektriker til at lave opgaven sikkert og effektivt.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale magt selskab for at slukke elektriciteten til dit hjem eller forretning, hvis du allerede har kørende strøm. Kald en dag eller to forud for tid til at sikre de ankommer på dagen for din anmodning. Sørg for alle elektriske strømmen er slukket ved hjælp af en spænding tester. Spænding tester bør læse nul, som angiver det er sikkert at røre alle elektriske ledninger.

•Hook eksterne breaker box så det hviler under boksen meter. I nogle områder er boksen meter knyttet til dit hjem eller forretning, mens andre områder det hviler på en pæl. Bore huller i træ du placere panelet på og sørg for, at det hænger sikkert. Køre 440 wiren til boksen interne breaker. Kør 220 og 110 ledninger gennem væggene til hvor forretninger går. Hver outlet brug for én af hver ledning til at fungere ordentligt.

•Sæt 220 amp i ekstern boks, men lad det unhooked. Køre 110 og 220 ledninger fra den interne breaker til indersiden forretninger fra trin 2. Køre 220 ledninger til 60 amp breaker og krog dem. Gentag for de 110 wire, der går til et 20 amp breaker. Sørg for at tilslutte de korrekte ledninger til de korrekte breakers at undgå overbelastning.

•Tilslut eksterne breaker box til 440 wiren med en flad eller Philips skruetrækker, afhængigt af skruer. Gentag dette for indvendigt boks og forbinde de 220 amp til boksen afbryder. Sikre, at ingen ledninger er blevet efterladt usammenhængende. Overveje at have en autoriseret elektriker kontrollere ledninger arbejde.

Kortindgangsdør elselskab igen for at få din elektricitet vendte tilbage. Sørg for at alle ledninger er blevet kontrolleret, før dette er gjort så intet shorts ud og forårsager en brand. Test alle forretninger med spænding testeren til at sikre alt er i orden. Store apparater, som en skive, skal tilsluttes 220 salgssteder mens mindre apparater skal tilsluttes 110 afsætningsmuligheder. Spænding tester angiver, hvilke afsætningsmuligheder hus disse spænding aflæsninger.

Tips & advarsler

  • Sørg altid for strøm er slukket før du arbejder på eventuelle elektriske ledninger.
  • Aldrig overbelastning forretninger med alt for mange apparater. Dette kan skabe en kort og forårsage brand.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com