Ny Brusekabine Stall monterings

April 22

Ny Brusekabine Stall monterings

Installere en ny bruser stall er lettere end at gøre stall fra bunden (Se Reference 1). Dog skal du stadig følge nogle installation retningslinjer for at sikre, at VVS fungerer den måde, det skal, at bruseren er korrekt fastgjort til væggen og at det ikke vil skade dit hjem.

VVS

Betale meget opmærksom på VVS, når du installerer en ny brusekabine. Hvis den nye Bruser VVS linjer ikke passer med rør og vand linjer i dit badeværelse, skal du kontrollere, at du ikke behøver at redesigne din kloakering og leverer systemer, herunder varmt og koldt vand linjer. Hvis du ikke er sikker på, hvis du har brug at gøre enhver VVS arbejde eller hvordan man gør arbejdet, det kan være bedst at hyre en blikkenslager for jobbet.

Når du er sikker på, at VVS i dit badeværelse vil arbejde med din nye brusekabine, installere sien i bunden af din nye stall. Ren drænhul for filtersien i bunden af stalden, og derefter sætte en generøs mængde af blikkenslager er kit på læben af sien. Blikkenslager er kit vil hjælpe overholde metal sien brusenichen akryl overflade.

Forskellige brusekabiner har forskellige typer af tætninger, der går under bunden af brusekabine, overfor af sien. Installere typen pakning, du har efter brusebad stall producentens anvisninger.

Installation

Bruser boder dias ind i væggen, som om de var et stykke af møbler. Du skal måske tip stall frem eller tilbage for at få det flugter med væggen. Når stalden er flugter med væggen, bruge sheetrock skruer at bore det i rammen væg. Fastgør stalden direkte til studs i væggen, så det er så sikkert som muligt. Hvis der er ingen drywall omkring din brusekabine endnu, installere vandafvisende drywall omkring den øverste kant af stalden. Mængden af drywall du installere omkring brusenichen afhænger af din specifikke stall og hvor meget plads du har mellem væg rammen og toppen og siderne af stalden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com