Ny maleri ideer til et soveværelse

May 13

Ny maleri ideer til et soveværelse

Er det tid til at genfremstille dit soveværelse? Så måske er det også tid for nogle nye ideer, maleri. Der er altid den traditionelle flade maling på flad vægge, men der er forskellige maleteknikker, der kan give dit soveværelse et nyt og opdateret udseende. Mange nye maleri ideer er ikke noget dyrere end kan maling, men kan give dig et helt nyt soveværelse.

Ruder

Bruge en glasur til at give din nye maling job et helt andet udseende end blot almindelig maling. Tilføje en glasur dæmper eller forbedrer farve afhængig af farven på maling du bruger. Hvis du kun en antydning af farve, male dine vægge hvid eller creme og derefter dække dem med en farvet glasur. Male dine vægge, som du normalt ville bruge en almindelig latex væg maling. Gøre det muligt malingen til at tørre i mindst 24 timer. Vælg en metode til at anvende glasur, såsom klude, ostelærred eller en pensel. Dække hele væggen med glasur. Find glasur i departementet regelmæssig maling af hardware butik.

Striber

Give dit soveværelse en sjov eller sofistikeret look ved at male striber på væggene. Forskellen mellem sjov og sofistikeret er farver maling du bruger. Vælg lyse farver, kontrast med hinanden, især når maleri et børneværelse. Vælg koordinerende eller dæmpede farver for en mere sofistikeret look. Bruge en måling tape og afdækningstape til at markere fra væggene hvor skiftende striberne skal være. Ændre bredden af striberne, hvis det ønskes. For eksempel gøre én farve en bredere stribe end anden farven. Sørg for, hvad farver, du vælger, at tilbehør i rummet fungerer godt med farver af striber uden at overdrive det. For eksempel, vælge jordfarver såsom brun og grøn for striber. Stick med dekorationer, strøelse og forhæng, at koordinere med den brune og grønne. Vælg teksturer for sengetøj i stedet for fed prints.

Sort og hvid

Oprette en slående soveværelse ved hjælp af sort og hvid. Mal ikke hele stuen sort; i stedet male øverst halvdelen af den sorte væg og bunden halvt hvid. Du kan bruge en variation af sort som kul eller en mørk grå, hvis du ikke kan lide udseendet af sort. Dette fungerer godt, hvis du har et soveværelse, der har en stol jernbane, eller hvis du planlægger at bruge en tapet kant til at adskille de to farver. Få en tapet kant, der koordinerer med sort og hvid eller noget med farve, der vil skille sig ud fra den sorte og hvide. Male alle trim, døre, dørkarme og vinduet tarme, i hvid, således at dit soveværelse ikke alt for mørk og deprimerende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com