Nye ben for sofaer

April 23

Nye ben for sofaer

De fleste mennesker tager deres sofa ben for indrømmet, sandsynligvis fordi den eneste gang nogen ser på dem, når støvsugning. Sofa ben får hakker og sparket og slidt ud men meget sjældent få erstattet. En sofa, der har god knogler og mange flere år af komfortable service kan bare brug for et nyt par ben og måske en hævning.

Gode grunde til at ændre benene

Bortset fra benene bliver ridset, slidt og grim, er der andre gode grunde til at erstatte dem. Ligesom ændre dine sko kan ændre udseendet af din outfit, kan udskiftning af din sofa ben ændre udseendet af dit værelse og sofa. Du kan tage en traditionel sofa og give det en mere moderne føler ved at indsætte enten en højere, tilspidsede mørke-træ eller metal sofa ben. Du kan gøre alt dette til en utrolig lav pris: fra 80 cent til omkring $10 per leg på tidspunktet for offentliggørelsen.

Ikke alle Sofa ben er ens

Der er næsten lige så mange typer af sofa ben stilarter, ifølge mounts og højder, som der er sofaer. De grundlæggende kategorier er hanger bolt, skrue mount, metriske og dyvel mount. Bøjle bolt, den nemmeste at erstatte, har skruer på toppen, indsættes i korpussets T-nødder. Sommetider, du er nødt til at erstatte disse så godt, men det er ikke svært at gøre. Simpelthen, bruge dine hænder til at benet.

Skrue-Mount ben

I stedet for bolte kommer ud af toppen af benet, der er huller boret ind i ben til at modtage de skruer, der følger med pakken. Denne stil af benet er relativt nemme at installere. Efter at dreje over sofaen og fjerne de gamle ben, simpelthen skrue nye benene på plads. Denne type af ben er begrænset i højde. så du skal overveje den overflade, som sidder i sofaen. Hvis det er en dyb bunke tæppe, kan din sofa ligne det er ved at drukne.

Metriske Sofa ben

De fleste metriske sofa ben stammer i Europa, derfor de metriske målinger. Fås i metal og metal finish og en række forskellige højder, de giver et mere moderne look til en sofa. En egenskab af bolten er, at det er kun 3/8 tommer. Disse er også let at montere på din gamle sofa. Ikke for almindelige er dyvel-mount ben, som består af et ben med en dyvel på toppen, som indsætter i forborede huller i bunden af sofaen.

Vælg den korrekte højde for komfort

Beslutte, hvordan høj off dit gulv du ønsker at være--fra 1 til 12 inches. Tage hensyn til overfladen af gulvet, sofaen stil og størrelse af mennesker, der bruger det. Måle højden fra gulvet til toppen af sofa puden. Tilføj 1 tomme eller så for at give mulighed for en dyb bunke. Mere moderne sofaer, med deres dybe sæder, tage en underbenet. Mere traditionelle sofaer har mindre dybe sæder, så hvis benene er for lavt, people's knæ vil være på deres chins.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com