Nye hjem dekorative ideer

May 24

Nye hjem dekorative ideer

Når du har købt dit nye hus, ser du på en shell. Det kan virke skræmmende, men hvis du ansætter nyttige og sparsommelige udsmykning tips, kan du forvandle det nye hus til et hjem uden at sprænge banken.

Maling

En ny frakke af maling kan helt ændre udseendet af et værelse uden at pådrage sig en stor udgift. Uanset om du har købt nye hjem byggeri med grundlæggende builder-hvid vægge eller et videresalg hjem, der har en andens farvepræferencer på væggene, ændrer ny maling straks udseendet af et nyt hjem. For en ændring, male vægge eller anvende malingen ved hjælp af en dekorativt teknik.

Billeder

Gøre din fotosamling, en af de første ting du pakke ud og vise. Du kan finde det især terapeutiske, hvis du har flyttet til en ny hjem der er langt væk fra din familie og venner. Billedrammer bør supplere indretning du har eller har til hensigt at købe. En collage af fotos på en væg skaber en samtale stykke, mens billeder spredt omkring i huset på hylderne, sideborde og skriveborde tilføje et personligt præg.

Møbler

Du bør vælge velbygget, holdbare stykker af møbler. Som en ny boligejer, har du lige lavet en af de største køb af dit liv. Ikke føler sig presset til at fremlægge alle på én gang. Start med det grundlæggende, tilføjer på som budgettet giver mulighed for med dekoratør unika f.eks skænke, kommoder og accent stole. Give din nye hjem karakter ved at indarbejde nye stykker med vintage eller antik stykker købt på garage og ejendom salg.

Vindue behandlinger

Vindue behandling ikke kun give dig privatlivets fred fra nye naboer, men de tilføje drama og varme til rummet. Afhængigt af behovene for beskyttelse af personlige oplysninger og de typografier, du forfølger, kan du vælge fra pæn blinds, tynde og dramatiske gardiner. Et bredt udvalg af vinduet hardware, stænger, korsblomster og beslag i forskellige farver og finish tillader jer hen til tilpasse de mest generiske vindue behandlinger. For moderne indretning, bruge nikkel eller sort hardware. Traditionel indretning kan ser bedst ud med bronze eller træ hardware. Vil pizazz? Vælg vindue hardware med glas eller krystal accenter.

Tilbehør

Tilbehør er smykker i hjemmet. De tillader dig at tilføje dine typografier og afspejle dine interesser. Tæpper, væg udsmykning, vaser, billeder, skulpturer, lamper og sengetøj tilføje personlige præg til et nyt hjem. Du behøver ikke at bruge en masse penge, da du kan købe mange af disse varer til salg på home decor butikker.

Planter

Bring udendørs inde ved at tilføje planter og blomster til dit nye hjem. Planter tilføje endnu et lag af design og gøre en hjem kommer i live. De gør omgivelserne, rolig og frodig. Hvis du ikke har en grøn tommelfinger, overveje at købe realistisk søger alternativer. Bruge forskellige højder, teksturer og farver til din dekorative krukker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com