Nye ideer til opdatering af et køkken

September 2

Nye ideer til opdatering af et køkken

Remodeling dit køkken ikke kun opdaterer dit hjem men ofte tilføjer værdi til dit hjem. Når potentielle boligkøbere shop, de ser på et hjem badeværelse og køkken, der ønsker disse værelser til at se nye og opdaterede. Nye ideer til opdatering af et køkken går ud over de simple opgaver af skiftende hardwaren eller erstatter de eksisterende kabinetter. Ændringerne er ikke dyrt, men stadig give plads et nyt og frisk udseende.

Nye vinduer eller nye vindue udseende

Køkken Vinduer Lad lys ind i rummet og fungere som knudepunkter. Opdaterer windows går en lang vej mod at give rummet et nyt look. Afhængigt af dit budget, kan du installere nye vinduer i rummet. Opt nemlig Vinduer at ser helt anderledes ud end dem, der i øjeblikket i rum som stor, neutral-farvede vinduer til at erstatte mørkere metal vinduesrammer. For mindre budgetter, give windows et frisk lag maling på deres rammer og nye vindue behandlinger.

Urtehave

Området over køkkenvasken kan blive en funktionel urtehave. Alternativt, du kan vokse en herb haven nær enhver køkkenvindue. Købe små, keramiske plantageejere og mærke hver enkelt med en anden form for urt. Dyrkning af planter i containere tilføjer en lyse touch til køkkenet. Vælge containere, der arbejder med stil i dit køkken, såsom containere fremstillet af galvaniseret metal eller selv gamle tilhugget keramik fra et loppemarked.

Dekoration Swap

Fjern eksisterende dekorationer i køkkenet, især dem, der har en dateret look og dem du har haft i en årrække. Erstatte stykkerne med mere neutral-farvet dekorationer. Selv udskifte din nuværende grydelapper og viskestykker med dem i en ny farve eller materiale vil give dit køkken et frisk udseende. Hænge et stykke af kunst i køkkenet, plukke en, der passer til den nye farve eller farver.

Farve tilføjelser

Tilføje nye farver til dit køkken straks giver rummet en opdateret look, selvom du parrer dem med eksisterende kabinetter og møbler. Male væggene en ny skygge, og vælg en komplementære farve til trim. En kant rundt om toppen af væggene også tilføjer farve, selvom en grænse har en tendens til at kigge dateret inden for et par år. Hvis du tilføjer en grænse, vælge et design, der har en klassisk og tidløst udseende i stedet for en trendy atmosfære.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com