Nye ideer til remodellering et badeværelse

December 16

Nye ideer til remodellering et badeværelse

Remodellering et badeværelse i det enogtyvende århundrede betyder, at udvide din opfattelse af hvad et badeværelse er og hvordan det skal se ud. Mulighed for at omdanne selv de simpleste af badeværelser til en af de mest kunstnerisk tilbøjelig værelser i huset. Et andet middel mod remodeling dit badeværelse på måder, du kunne ikke før opdatere traditionelle badeværelse komponenter fra toiletter til bøtter.

Buet indgangen

Remodellering et badeværelse kan tilføje elegance. Et relativt smertefri måde at remodel dit badeværelse er at tilføje en buet indgang fra badekar og brusebad område i forfængelighed og synker område eller til den eksisterende forstuen mellem dit soveværelse og brusebad.

Forsænket badekar

En af de seneste nyskabelser i den fortsatte udvikling af badekarret er en, der er faktisk nedsænket i gulvet. En forsænket badekar tillader dig at træde i vandet i stedet for at løfte dine fødder høj over kanterne.

Børnenes badeværelser

Badeværelse specielt afsat til et barn kan nu blive langt mere interessante takket være fremskridt i dekorative funktioner. Remodel dit badeværelse til at lokke børnene ved at tilføje bløde og vibrantly farvet gummi gulvbelægning. Du kan også finde badekar fremstillet i figurer eller med stoflige elementer, der er mere interessant for børn. Slippe af fliser på væggen for at give dig selv en flad overflade, hvorpå du kan overholde life-size udskæring tal fra superhelte berømte sportsfolk.

Offbeat dræn

Dem med et øje mod et badeværelse, der efterlader det traditionelle udseende i støvet bør vide, at moderne dræn er nu tilgængelige i en række muligheder, der straks låner dit bad en høj følelse af stil. Vægmonterede håndvaske skabe illusionen af en vask flydende uden synlige støtte. Mere utraditionel dræn ligner moderne kunstværker, der kunne se mere hjemme på et museum end et badeværelse.

Væghængt Toilet

Et andet badeværelse armatur i en tilstand af evolution i 2011 er på toilettet. Vægmonteret toiletter udnytte en tank bag en falsk væg og giver en følelse af mere plads end med en traditionel toilet design. Vægmonteret design også tillade dig at placere toiletkummen i en mere praktisk højde til at øge komforten, når dit badeværelse bruges til dette formål.

Opvarmet håndklæder

Lad nogle plads i din remodeling design til tilføjelse af en opvarmet håndklædeholder eller hylde. Opvarmet stativer er ligesom standard stativer som du kan hænge dit håndklæde med den praktiske forskel at dit håndklæde bliver varm, når du træder ud af et varmt brusebad i en koldere værelse. En opvarmet hylde placeret under dit badeværelse spejl vil har den ekstra fordel af at reducere kondensering på spejlet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com