Nye standarder for køleskabe

August 31

Nye standarder for køleskabe

Køleskab i Europa bruger halvt så meget el som en i USA, ifølge kulbrinter 21 hjemmeside. En dom af amerikanske Environmental Protection Agency (EPA) kan komme snart til at tillade brugen af kulbrinter i nye husstand køleskabe og frysere, spekulerer denne hjemmeside. Energy Star rapporter om, at et køleskab fra i 1980 ' erne erstattet med en ny Energy Star-model vil spare dig $100 om året i udgifter til energi.

Loven

Den nationale Appliance energi bevarelse Act af 1987 ændret energipolitik og bevarelse lov ved at etablere energistandarder for bolig køleskabe og frysere. De nationale Appliance energi bevarelse ændringsforslag af 1988 fulgt den næste år. Energy Policy Act fra 1992 og energipolitik i 2005 fulgt. Energimæssig uafhængighed og sikkerhed Act of 2007 kræves Department of Energy til at revurdere og ændre bevarelse standarder for bolig køleskabe, køle-og fryseenheder og frysere.

Revision af testproceduren er en del af loven. December 2009 så yderligere retningslinjer for testning kølefryseskabe med automatisk ice beslutningstagere. Anbefalede nye standarder foreslået af Senatets energi og Naturressourceudvalg og godkendt af sammenslutningen af Home Appliance Manufacturers vil reducere energiforbruget i hjemmet køleskabe med 30 procent i 2014. Denne handling er et resultat af kravene 2007 af den energimæssige uafhængighed og sikkerhed Act.

Effekt

Køleskab forbruger mere energi end nogen anden appliance i den amerikanske hjem, rapporterer Californien Energy Kommissionen. Apparatet mærkning reglen etableret af Federal Trade Commission kræver etiketter fra producenter til at give et skøn over energieffektivitet og forbrug. Disse EnergyGuide etiketter viser forbrug og effektivitet satser for lignende apparat modeller, rapporterer EnergySavers hjemmesiden. Fremstilling af energibesparende køleskabe og frysere i sidste ende reducerer afhængigheden af energi og giver den amerikanske boligejer billigere køle metoder.

Fabrikanten

Den energieffektive og Smart Appliance aftale i 2010 kræver, at sammenslutningen af Home Appliance Manufacturers at reducere energi brug i køleskabe og frysere op til 30 procent i januar 2014. Til gengæld får producenten en treårig udvidelse på en nuværende skattefradrag for produktionen af apparater, som overstiger de føderale minimumsstandarder. Energy Star-programmet vil blive inddraget i en 5 procent kredit for smart apparater, som opfylder energi-niveauer. Der er også en henstilling fra Department of Energy for forbedrede testmetoder for køleskabe til mere præcist repræsenterer det faktiske energiforbrug.

Resultater

I 2014, nye standarder vil være på plads og køleskabe vil være tilgængelig for de amerikanske forbrugere med 30-procent energibesparelse til at forbedre effektiviteten, reducere kulstofemissionerne og reducere energiomkostningerne. Med køleskabet dyreste apparatet til at fungere, vil dette påvirke energiforbruget. Side-by-side køleskab ikke er så effektive som de øverste eller nederste fryser modeller, rapporterer Californien Energy Kommissionen. Det tilskynder til køb af et mindre køleskab at spare energiomkostninger, og foreslår at modeller med en "energibesparelse" switch bruge mindre energi ved at reducere kondensering på spolerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com