Nye Teen soveværelse idéer

June 21

Nye Teen soveværelse idéer

En teenage soveværelset kan være sjove, skøre, beroligende eller oprørende, alt efter arten af de teenager, der bor der. Når du fremme din teenager til at eje sit værelse, i stedet for at modvirke, hvad der synes som vilde ideer, kan du finde, at hun tilbringer mere tid rundt omkring i huset. Lyse farver, tørner sammen mønstre og ulige dekoration valg legende symbolisere din teenager karakter en omtumlet periode for hendes udvikling. Nyd den øjeblik, vel vidende at ingen design beslutning varer evigt.

Individualitet

Gøre store soveværelse beslutninger sammen med din teenager til at skabe en fed effekt, du er både tilfreds med-- og måske endda have en limning opleve undervejs. Hvis du tror, at matche lamper ville se cool på begge sider af sengen, lad din teenager vælge ethvert design, hun kan lide. Virkningen af lamperne giver rummet en afbalanceret føler, og din teenager vil ikke føle du har koopterede hendes plads med dit eget design. Prøv denne tilgang med Talsmanden sæt, gardiner og tæpper til at forny værelset uden at diktere retningen af udseendet.

Bryde reglerne

Mikse og matche mønstre og ansætte støder sammen farver for energi, der symboliserer din teenager følelsesmæssige, intellektuelle og fysiske vækst spurt. Leopard print, zebra print, hot pink og syre gul ville være overkill i en formel stue, men giver en stimulerende, legende oase for din teenager. Bruge usædvanlige farver. Sort eller lilla vægge er nogen big deal - du kan altid male over dem-- men de kan lade din søn, nyde en plads han kalder sin egen.

En stor erklæring

En mur af spejle gør en fashionista, føler mig som en bane stjerne. En mur af guitarer lader en rocker, vise sine fund. En væg af papir er ideel til en kunstner eller digter, der craves en konstant udvikling projekt. Tæppe en væg eller decoupage det i magasin udklip. Husk at alt kan ændre, men for nu, en super-store erklæring kan være præcis hvad gør din teen lyst til at tilbringe tid derhjemme.

Funktionelle sjov

Lad din teenager ændre møbler i hendes værelse, tilpasning af objekter for at gøre dem funktionelle og hofte. Male kommoden, eller erstatte de closet døre med beaded gardiner. Fjern tæpperne og lad din teen maling gulvet i graffiti eller et vægmaleri. Bruge en staplegun til at anbringe stof til loftet for en hyggelig og stemningsfuld atmosfære; opmuntre hende impuls til at samle tomme dræn fra garage salg til hus tørrede blomster, weird tekstiler, tomme vaser eller alle hendes sokker. Lad kreativitet opfylde funktion til at gøre en plads hvor din teenager føles levende og du kan nyde hendes personlighed og gnist.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com