Nyorientering ideer til en tre-skuffe kommode

December 1

Hvis du har for nylig købt et nyt soveværelse sæt, eller du har fundet en attraktiv kommode til en god pris, men virkelig ikke brug for det i dit soveværelse, genbruge det til noget andet. Med lidt kreativitet kan du opfinde en tre-skuffe kommode i en ny stk i møbel. Dette repurposed stykke kan være nyttig som møbler i forskellige værelser uden for soveværelset.

Underholdning stå

Repuropse en tre-skuffe kommode til en underholdning stand. Simpelthen stilling kommode i en placering, der passer til strømmen af din stue, den, Familieværelse eller endda dit soveværelse. Når du har kommoden sat på plads, sæt et fjernsyn på toppen af det og nogen andre audio-visuel udstyr kan du bruge. Bruge skuffer som lager for dvd'er og video spil. Alternativt, du kan fjerne skufferne, lim stykker af træ på bunden af åbningerne og bejdse eller male indersiden af åbninger; gemme dit stereoanlæg, spilsystemer og enhver anden form for audiovisuelt udstyr i skuffe åbninger.

Skænk

Bringe en tre-skuffe kommode i et køkken eller spisestue som skænk bord. Når du stilling kommode i en placering, som du er tilfreds med, Begynd udsmykning og lagring elementer heri. Placer hylder oven på kommoden og bruge dem til at oprette visninger af nogle af dine livretter og glasvarer. En anden mulighed er at sætte en runner øverst på kommoden og placere retter, glasvarer, vaser og alt andet du vil have vist på toppen af løberen. Fylde kommode skuffer med sengetøj, sølvtøj, stearinlys og uanset hvad andre materialer skal du muligvis gemme.

Vanity

Oprette en brugerdefineret forfængelighed i dit badeværelse med en tre-skuffe kommode. Hvis du er handy, du kan gøre projektet selv, eller du kan hyre en entreprenør til at gøre omdannelsen. Med nogle boring, skæring og installation af vask og måske endda en bordplade, kan kommoden tjene som en one-of-a-kind badeværelse forfængelighed. Skuffer i kommoden vil give dig med opbevaring for en bred vifte af emner, såsom håndklæder og toiletartikler.

Skrivebord

Bruge kommode som skrivebord i dit hjemmekontor. Placer et ark af glas på kommoden og sætte nogle hylder på toppen af det, mod bagsiden. Brug hylderne til opbevaring bøger, mapper og Dekorativt tilbehør. Glas toppen fungerer som en overflade til at skrive på uden at beskadige træ oven på kommoden. Skuffer i dressers tillade dig at pænt store skrive redskaber, papirer og håndværk materialer, at holde dit kontor og din nye skrivebord pæn og ryddelig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com