Nyt badeværelse bruser idéer

March 9

Nyt badeværelse bruser idéer

Hvis du er remodeling dit badeværelse, er chancer du vil nødt til at erstatte den eksisterende bruser. Borte er de dage, da brusere var lidt mere end en brusehoved stikker ud af en flisebelagt væg. For nylig har der været mange nyskabelser i brusebad teknologi, som du måske ønsker at inkludere i dit nye brusebad design.

Bruser Designs

En ny brusebad idé er at indarbejde dampbruser. Damp brusere kombinere jetfly, sprede damp ind under bruseren med en mere konventionel håndbruseren skal bruges til skylning efter du slappe af i dampbadet. Ifølge Joseph D'Agnese i dette gamle hus er damp brusere en grønnere alternativ til traditionelle brusere, som dampende for 20 minutter bruger kun omkring to gallon af vand. Du kan også tilføje dufte til damp som eukalyptus og lavendel til at kombinere aromaterapi med fordelene ved damp. Damp brusere findes i stall bruser designs og mønstre beregnet til brug med en balje. Ikke kun er teknologi tilgængelig for brusere ændret, så har design af bruserne. I stedet for en enkel, rektangulære kasse, kan du også købe brusere i den ottekantede eller femkantede figurer-- eller endda en lukket ultra-moderne ægformet brusebad komplet med jacuzzi jets at tilføje visuelle appel til brusebad plads.

Brusehoveder

Du kan købe brusehoveder i en række forskellige former og stilarter, såvel som i en bred vifte af vand flow beløb. En af de mest populære nye typer af brusehoveder er regn brusehoved. Disse brusehoveder sprede vand i en blød spray, svarende til stående i regnen. Disse hoveder er tilgængelige i runde, firkantede eller talte design i en række finish, såsom lyse krom og børstet nikkel. Massage brusehoveder er også populære. Disse brusehoveder sprede vand i pulser, som massage stive, ømme og trætte muskler. Du kan ofte finde en brusehoved i et design og finish du gerne vil tillade dig at skifte mellem massage, regnbruser og andre indstillinger.

Brusebad funktioner

Til dit nye brusebad, overveje at tilføje forskellige æstetiske og utility funktioner. En mulighed er at inkludere en bænk i den ene ende af bruseren. Dette er en særlig god egenskab at tilføje til damp brusebad--det giver et sted at sidde og slappe af i damp. En anden mulighed er inset hylder--der er hensigtsmæssig, hvis du ikke ønsker et brusebad caddie hænge over brusehoved.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com