Nyt badeværelse Design Idéer

February 15

Designe et nyt badeværelse i et hjem eller kommerciel bygning kredser omkring en vigtig overvejelse: Hvis du vælger et tema. Du kan derefter vælge armaturer, væg- og gulvbelægninger, vindue behandlinger og andre designelementer til at supplere og færdiggøre temaet.

Middelhavet badeværelse

Tendenser vil komme og gå i badeværelse design, men den klassiske Middelhavs badeværelse vil altid være en mulighed. Vælg fra væggene rigt malet i jordfarver, varme eller kølige toner. Vælg inventar og tilbehør til vægge, badekar og bruser, der matcher den vigtigste vask tæller, især hvis ejeren af badeværelse vil investere i en antik vasken. Middelhavet vasken tællere kan dækkes med autentiske Middelhavet flise eller marmor. Dekorere resten af badeværelset for at matche vasken. En koordinering mulighed er at matche fliser eller marmor af vasken, karbad eller brusebad område og gulve.

Japansk Design

Japansk design er en anden alsidige tema for et nyt badeværelse, især i et privat hjem. En mulighed for et badeværelse, Zen er en japansk siddebadekar. Denne marmor mesterværk bliver fokus for den japanske badeværelse, men det er tungt og kan kræve styrkelse af vægge og gulve. Design bør også tage hensyn til belysning, spejle, mørke trægulve og andre funktioner, der vil matche den siddebadekar. Et fantastisk billede af en Zen badeværelse kan findes på nedenstående link for KitchenBathDesign.com.

Mexicanske Design

Den mexicanske designtema for et badeværelse kan være observeret i autentiske mexicanske restauranter eller online. Male væggene med en lys farve som melon, terrakotta, orange, scarlet eller kobolt blå. Vælge og installere mexicansk glaserede fliser eller Saltillo fliser på gulvet. Konvertere en gammel kommode til en dobbelt forfængelighed vask stå. Tilføje en kobber eller porcelæn håndlavede vask, såsom en Talavera vasken. Komplet design med et spejl og smedejern inventar. Tilføje mexicanske mønster sengetøj for en komplet design.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com