Nyt hus udsmykning Tips

May 30

Nyt hus udsmykning Tips

Flytte ind i en ny hjem kan være en spændende tid, som du har et tomt lærred til at arbejde med. Dekorere dit nye hjem---om huset har aldrig været levet eller er bare nyt til dig---afspejler den stil, personlighed og livsstil for din familie. Lave en plan for hvert værelse, før du begynder at sætte dit hus sammen for at spare tid og penge og undgå frustration af spilde penge eller tid på indretning, der ikke passer til dig.

Planlægning Tips

Planlægge din indretning ét rum ad gangen til at holde dig fra at føle overvældet. Lav en liste af ideer, som grundlæggende farveskemaer, temaer eller must-haves til hvert værelse. Klip billeder ud af udsmykning blade af værelser, som du kan lide. Holde en mappe af ideer, stof farveprøver og maling farver.

Angive en udsmykning budget til dit nye hjem. Lav en liste over hvad du ønsker at købe nye møbler, vindue behandlinger og tilbehør. Gå gennem møbler og indretning du allerede at se, hvad du ønsker at holde og hvad du kan re-formål. Donere eller sælge de elementer, du ikke ønsker.

Diskuter din udsmykning idéer og bede din partner, ægtefælle eller værelseskammerat for hans. Kompromis hvis du har drastisk forskellige opfattelser af, hvad du ønsker. For eksempel, du kommer til at dekorere køkken og alrum, måske får han at dekorere alrummet. Tillad dine børn eller teenagere til at hjælpe med at planlægge deres soveværelse indretning.

Udsmykning et helt nyt hus typisk omfatter at gøre nogle grundlæggende udsmykning valg, som godt møbler og tilbehør. Vælg gulve, kabinetter og bordplader, der vil arbejde med en række forskellige temaer eller farveskemaer, hvis du har tendens til at ændre dit sind ofte. For eksempel, lyse røde kabinetter kan være for excentrisk, mens hvid, sort eller kirsebær kabinetter er mere traditionelle og stadig arbejder med en lys rød farve ordningen.

Farve Tips

At vælge et farveskema til dit nye hjem er et vigtigt skridt i udsmykning, som farve påvirker dit humør. Omgiv dig med farver, der efterlader dig rolig og afslappet, specielt i værelser som dit soveværelse, badeværelse og værelse. Bruge en mere spændende og levende farver i et spil værelse, køkken eller spisestue.

De vigtigste levende områder i hjemmet, der er tilsluttet og synlig fra de åbne områder bør have komplementære farveskemaer, eller mindst én fælles farve at forene pladsen. For eksempel bruge hvid på trim og loftet i alle værelser eller bruge en lime grøn og creme farve ordning i alrummet, en blå og creme farve ordningen i spisestuen, og en rød og creme farveskema i køkkenet.

At sætte det sammen

Bruge ét element i hvert værelse som din inspiration stykke. For eksempel, hvis du har en vase, som du helt vild, bruge farver, mønster eller stil af denne vase i rummet. Sted vase--- eller hvad din inspiration stykke er---i en fremtrædende plads i rummet.

Pynt hvert værelse til afslutning før man går videre til den næste, startende med den plads, du oftest bruger. Placer de største stykker i rummet, som sofaer og stole i levende rum og din seng og kister i soveværelset. Tilføje vindue behandlinger, sengetøj og tæpper. Komplet hvert værelse med tilbehør, såsom pyntepuder, stearinlys og potteplanter. Hvert element i rummet skal passe sammen med tema, farveskema eller grundlæggende stemningen i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com