Nyt tag entreprenør spørgsmål

October 25

Nyt tag entreprenør spørgsmål

Du kan kræve assistance af tagsten entreprenører, når dit tag lækager, er beskadiget af vejret eller dyr, eller når du sælger eller køber et hus. For at beskytte dig selv og din ejendom og til at få den bedste pris på tag reparationer eller udskiftning, lave noget research og stille spørgsmål til en ny tag entreprenør. Viden er din bedste våben mod fattige eller uetisk byggeri praksis.

Vurdere entreprenøren

Spørge om entreprenørens brancheerfaring, forsikringsvirksomhed og finansielle anliggender og kontrahentens tilgængelighed og kunde service politikker. Bemærk brancheerfaring, hvor længe virksomheden har været i branchen, og hvis deres medarbejdere er dygtige og uddannet i tagdækning sikkerhed og færdigheder. Bede om at se en attest til forsikring, business licens og garanti for arbejde og materialer. Finde ud af om fakturering og finansielle politikker, finansieringsmuligheder, kontrakt politikker, og rabatter og afslag. Spørg om entreprenørens tilgængelighed og kunde service politikker. Spørg hvor mange tagdækning arbejdspladser de arbejder på i øjeblikket, hvis dit job vil blive udført af medarbejdere eller underleverandører, og spørge om arbejde orden og problem resolution processer.

Spørg om inspektionen

Undersøg dit tag og forskning det, før du taler til entreprenører. Når kontrahenten skal inspicere problemet og vurdere job, anmode kontrahenten hvis Tag kræver reparationer til problemområder eller total udskiftning. Finde ud af hvis tagkonstruktionen er sikker og solid, eller hvis der er rådne understøtter og underlag. Forhøre sig om jobbet kræver en komplet tåre ned eller hvis et nyt lag af helvedesild på eksisterende tag er tilstrækkelig, og har entreprenøren vise dig områder af skader, der er angivet i overslaget.

Få det skriftligt

Kræver en kontrakt for din tagdækning arbejde og ikke stole på nogen verbale forsikringer. Find ud af hvem din primære kontaktperson med kontrahenten er og hvem denne persons boss er, at få alle aktuelle kontaktoplysninger. Spørge, om den person, du kommunikerer med verbalt under arbejdet er den, der underskriver kontrakten og hvis personen har bemyndigelse til at forpligte selskabet til kontrakten. Tage kontrahentens skriftlige skøn med omkostninger, materialer, start- og slutdatoer for arbejdet, ændre rækkefølgen proces, betaling krav, info om tilbageholdelsesretten dispensationer og færdiggørelse certifikat til din advokat til at gennemgå og udarbejde en kontrakt.

Red flag

Rødt flag, som kan komme op mens interagere med tagfirmaer omfatter en utålmodig repræsentant, hvis kontrahenten er uvillige til at bruge en kontrakt din advokat udarbejder et usædvanligt lavt skøn for arbejde eller undvigende svar på spørgsmål. Red flag angiver enten et behov for yderligere spørgsmål eller hvis du får unddragelse og forsinkelser, som du bør gå videre til en anden entreprenør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com