Oak Tree fjernelse love i Californien

February 9

Oak Tree fjernelse love i Californien

Staten Californien forbyder fjernelse af visse indfødte træer, herunder egetræer. Egetræer eksisteret i staten i oldtiden, ifølge byen Los Angeles, og blev brugt af indfødte amerikanere og spanierne bor i området. Boligejere har ret til at fjerne træer, der udgør en risiko for sundhed eller sikkerhed, men de skal indgive andragender byen før du fjerner træet.

Træ ordinancer

Adskillige byer har koder og ordinancer, der forbyder fjernelse af egetræer. I Berkeley, bekendtgørelse 6321-N.S. stater, der ingen egetræ med en mindste omkredsen af 18 inches kan skære ned, hvis træet er et single-stamceller udvalg. De multistem sorter kan ikke skære ned eller fjernes hvis træet er mindst 4 fod høje og 26 inches rundt. Los Angeles County og byen Pasadena begge har lignende ordinancer at beskytte indfødte egetræer.

Klageprocedure

Hvis en boligejer føles som et egetræ udgør en potentiel risiko, så enkelt har ret til at indgive andragender til byen og anmode om træets fjernelse. For eksempel, har byen manager i Berkley ret til at bestemme, at et egetræ lemmer eller grene kan bringe liv og bestiller træet fjernet. Boligejer skal diskutere egetræ med city manager af hendes by før fjernelse eller beskæring en oak tree på hendes ejendom, især hvis træet er af en større størrelse.

Lokale ordinancer

Los Angeles County har et egetræ ordinance, der beskytter større egetræer i county grænser. Afsnit 46.000 LAMC forbyder fjernelse af egetræer med kufferter, der er 8 inches i diameter, forudsat at træerne sidde på 1 hektar eller mere jord. En boligejer, der ejer mindst 1 hektar ejendom kan ikke lovligt fjerne egetræer. Los Angeles bekendtgørelse 167.494 beskytter nogen egetræ vokser i halv mile på Mulholland Drive.

Oak Tree fjernelse tilladelse

Afhængigt af hvor boligejer er bosat, byen kan tillade enkelt at beskære eller fjerne træer, men en oak tree fjernelse tilladelse er påkrævet. Rocklin, Californien, kræver en tilladelse til at fjerne egetræer, der er mindst 4-½ fod høj, med en diameter på mere end 6 inches. Boligejer behøver ikke en tilladelse til egetræer mindre end dimensionerne. Byen tillader ejere til at betale for udgifterne til tree fjernelse af plante en ny egetræ eller at give penge til en forudbestemt fond.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com