Obskure glas ideer til moderne badeværelser

January 6

Anvendes til badeværelse applikationer såsom Bruseafskærmninger, vinduer, døre til brusekabiner og partitioner, har obskure glas flere mønstre tilgængelige. Til et moderne badeværelse, skal du vælge din stil af obskure glas sammen med dine andre materialer. Nuværende mønstre omfatter reeded glas, regn glas, sandblæst glas og hamret glas. Mix og match teksturer for et visuelt interessant moderne badeværelse.

Brusevæg

For en moderne brusevæg, vælge hamret glas og parre den med en mørk træramme. Den dunkle glas forårsager en mild forvrængning af hvad der ligger bag det gør det et ideelt valg for Brusevægge. Bruge natursten og dæmpede fliser i toner som champignon, taupe og fløde til en neutral moderne badeværelse. Bære hamret glas motiv andetsteds i rummet ved at vælge tilbehør lavet med hamret metal. For eksempel, en lys stativ med en hamret metal base eller en Tandbørsteholder lavet på samme måde.

Vindue

Mens et vindue i badeværelset giver værdifulde lys, er de ofte placeret i en ubekvem sted med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger. Undvige denne faktor og anvende obskure glas til vinduet. Enhver type af obskure glas vil gøre tricket, men en sandblæst glas er et moderne valg kan tilpasses til din smag og indretning af rummet. For en spa-lignende badeværelse, indføre soft, knap-der nuancer af blå og grøn. Har en brugerdefineret afbildning sandblæst på vinduesglas. Billeder som en lotusblomst, en damask mønster, et træ eller geometriske figurer er alle moderne valg.

Partition

Separate områder af dit badeværelse med en obskur glasvæg. En idé er at skabe en glasvæg at give badekar yderligere privatliv. Vælg reeded glas eller regn glas til et moderne touch. Ramme for glasvæg med mørkt træ eller indsætte et glas panelet over en eksisterende halv væg. Reeded glas er let tilgængelige og kan også bruges i badeværelse frysere eller som et panel på badeværelsesdøren. Spille op iriserende kvaliteten af glas med belysning. Hvis det er muligt, skinne lys gennem partitionen.

Andre ideer

En anden idé er at installere et brusebad døren med et panel af obskure glas på det. Til et badeværelse med andre anstrøg af glas, mix og match design. For eksempel, installere reeded glas vandret i bruseren døren. Vælg en metalramme og tilføje metallic accenter for at binder rummet sammen. En metallisk spejl ramme, en sølvskinnende lysekrone og chrome håndvask og badekar armaturer vil samle pladsen. Alternativt, fir et lille strejf af obskure glas, hænge farvet glaspaneler med abstrakte mønstre og teksturer af glas i vinduet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com