Ocean maling farver

June 25

Ocean maling farver

Beroligende maling farver lyse værelse og bidrage til at skabe en afslappet stemning. At vælge en ocean tema til væggene i dit hjem betyder at finde en bred vifte af jordfarver og blues til at supplere din plads. Ocean maling farver er nemme at finde og matche med din eksisterende indretning, på grund af de mange forskellige blues og neutrale farver findes i et ocean miljø.

Krikand

Krikand er en af de mest livlige nuancer på farvehjulet. Vælg krikand for dit ocean-tema værelse i rum hvor fed møbler farver og mønstre er til stede, som i et barns værelse. Krikand er også et passende valg i store rum, som du vil have vist mindre og mere intimt, som en spisestue. Denne utraditionel maling farve bør udvælges omhyggeligt til at matche dine eksisterende møbler eller til at matche lyse farver i dit værelse, som hvid og taupe.

Blød blå

Suppleant to nuancer af bløde blå på dine vægge, når du opretter en ocean maling farvetema. Nuancer af blå tilskynde afslapning og arbejde godt i de fleste rum, især soveværelser og stuer hvor folk har tendens til at gå til slappe af. Blanding af blues kan omfatte nuancer, der indarbejder mint grøn og dem, der er næsten grå. Accessorize bordplade indretning til at matche dine flerfarvede vægge med rummets møbler.

Fersken

Fersken er en blød, endnu slående farve. Fersken kan malet på et værelse molding, påføres en accent væggen eller bruges til at fylde en hel plads i din ocean-tema miljø. Uden at tilføje blues omkring fersken i en helt fyldt rummet, kan rummet kan miste sin æstetiske ocean. Ved hjælp af fersken, som en trim, eller på en accent væg forsynet med ocean-tema decals, er ideel.

Æggeskal hvid

Æggeskal hvid med mint grøn trim gør en eklektisk ø mønster på dit værelse. Accent vægge ved hjælp af seashell maling stencils i et badeværelse, der omfatter andre nuancer af blå. Æggeskal er farven på den crest i havets bølger, hvilket også betyder, at det gør en passende accent for krikand eller bløde blå vægge. Som en neutral nuance er æggeskal hvid en af de nemmeste farver at parre med andre nuancer i din ocean tema.

Beige

Beige er en stor farve til at optage, hvor du har en accent væg i dit space. Beige er farven af ocean sand og dyr. Vælge en mørkere nuance af beige, når du bruger malingen farve til accent ocean blå møbler. Beige gør den blå stå på en subtil måde, at skabe et klassisk look til et bibliotek eller hjem kontor. Hængende anker eller vælge anchor mønstrede tilbehør fuldender udseendet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com