Off Grid Power Solutions

April 18

Hvis du vælger at gå "off grid" kan være et stort skridt for en masse boligejere. Det betyder, at du vil stole udelukkende på el produceret på din egen ejendom for at dine apparater og varme eller køle dit hjem. Der er mange løsninger fra hjemme-baserede elproduktion, at passive tiltag til at reducere magt behov.

Bestemmelse af din Off-Grid magt behov og muligheder

Gå "off-the-grid" kræver en boligejer at gøre flere afgørende beslutninger om strømforbrug og elproduktion. Vurdering af, hvilke metoder til elproduktion er passende for din egen situation kræver på udkig efter alternative måder at opnå enderne, du bruge elektricitet og til hvilke naturlige kilder til magt findes på din ejendom.

Til at begynde, skal du besvare sådanne spørgsmål som om du bliver nødt til at opvarme eller afkøle dit hjem. Desuden, du skal kigge på hvor meget sol, vind og rindende vand er på din ejendom. Mange husejere vil reducere deres strømforbrug ved hjælp af passiv solvarme af luft eller vand. Desuden kan grundlæggende hjem forbedringer – herunder tilsætning af ovenlys til at frigive varme om sommeren, tilføje isolering eller forbedre kvaliteten af dine vinduer til at reducere varmeoverførslen--alle reducere belastningen kræves til elproduktion i dit hjem.

Solar indstillinger

Solenergi indstillinger kan groft inddeles i passiv og fotovoltaiske systemer. Passive systemer kan omfatte tilsætning af Vinduer at indsamler varme, varme samlere der fungerer som altankasser eller radiatorer eller vand-varme systemer, der anvender solfangere til at varme op store vandområder--således at reducere eller eliminere behovet for en gas eller elektrisk vandvarmer.

Du har også mulighed for at placere solceller samlere på din ejendom, især hvis din placering modtager en masse direkte sollys. En PV samler er en klassisk "solar celle", der omdanner solens stråler til elektricitet i stedet for varmen. Enkeltstående pole mounts eller tag mounts forbliver de to mest populære metoder til at sikre disse samlere.

Vind indstillinger

Ved hjælp af vinden til at skabe elektricitet er en meget attraktiv mulighed, hvis du har en ejendom velegnet til denne form for collector. Vinden kan være meget konstant og møllerne tendens til at være effektiv. Imidlertid er færre egenskaber bedre egnet til en vind samler end solfangere.

Før det besluttes at investere i en vindmølle, bør en boligejer overveje omkostningerne ved en vind collector, det område, det vil tage op og hvor højt den skal monteres til effektiv vind samling. Derudover vil vindmøller kun producere el når vinden er over en vis hastighed, omtales som "cut-in hastighed." Derfor, før de beslutter at stole på vind som en primær form for magt, det er vigtigt at måle vinden i forskellige områder af ejendommen, i forskellige højder, og overveje, hvilke vindmøller har en cut-i hastighed, der svarer til den typiske vind mønster på din ejendom. Husk Når du tester for en god placering, at vinden er typisk bedste mindst 30 fod over forhindringer, som huset eller træer.

Energilagring

Et kritisk aspekt af off-grid leve er at vide, hvordan du vil gemme energien du oprette. For eksempel, hvis du bor i en ørken og har valgt at basere sig primært om solenergi, skal du en backup til den sjældne regnvejrsdag. De fleste mennesker, der bor ud af nettet vil bruge enten en gasdrevne generator for hjælpemotoren eller en stor installation af dyb-celle batterier til at lagre overskydende strøm til når det er nødvendigt. Hvis du vælger at bruge batterier, har du fordel af fortsat at producere ingen luftforurenende emissioner. Dog kræves til lagring af energi fra Møller på on-site batterier er dyre og kræver en beskyttet installation med ekstra komponenter, herunder en afbryder.

Power Inverter

Mens strømforbruget kan reduceres ved hjælp af passive midler, er de fleste boligejere søger for at producere strøm i hjemmet ikke interesseret i at give afkald på elektricitet helt men snarere til at producere elektricitet i hjemmet.

Grøn kraftværker som vindmøller og solceller producerer direkte strøm mens Hvidevarer fungerer ved hjælp af skiftende strømninger. Bruge en power inverter til at transformere jævnstrøm til vekselstrøm. Være forsigtig med at bruge veludformede komponenter; ufuldkommen AC signaler som følge af en lav kvalitet inverteren kan brænde ud apparater eller få dem til at funktionsfejl.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com