Office arkivering ideer

September 21

Office arkivering ideer

Oprette en brugerdefineret arkiveringssystem med et par enkle elementer, der støtte i organisationen. Halvdelen af kampen - eller måske mere end halvdelen – er at finde motivationen til at begynde at sortere papir og udvikle et registreringssystem. Når processen er i gang, kun et par materialer vil være behov for at holde systemet lyd.

Desktop filer

Købe en stationær ledning eller plast filsystem, hvilke funktioner differentieret slots eller lommer, der kan holde papir fil mapper. Reserve desktop-filsystem for de mest vigtige papirer kun, såsom planlagte daglige eller ugentlige anmeldelse. Label mapper med overskrifter som "Regninger," "Personlig korrespondance," "Fakturaer" og "Abonnementer." Gøre det et mål at tømme hver af filerne i slutningen af ugen.

Indbakker

Køb eller Opret en indbakke. Indbakken er det sted, hvor mail er sorteret når det kommer i hver dag. Oprette en indbakke med kurve og pap cubbyholes fra en office levering eller hjem organisation butik. Man skal blot placere flere af disse kurve på en tabel ved hoveddøren. Når mail kommer, skal du opdele den i specifikke indbakker, såsom regninger, junk mail og personlige mail.

Bærbar plast arkivering tilfælde

Købe flere bærbare plast arkivering sager, som kan linje op på en hylde eller gemme væk i et skab, til vigtige dokumenter, der skal holdes, men ikke få adgang til hver dag. Form af skat, W-2s og 1099s, er gode eksempler på vigtige dokumenter til at fylde væk til senere brug. "Organisere filer af brede emner," rådgiver Real Simple Magazine. Derefter oprette underkategorier for at løse specifikke dokumenter, der skal være gemt under en bred kategori, såsom sundhed. En anden idé er at sortere filer i en bærbar plast arkivering sagen efter måned.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com