Office Design Tips til produktivitet

December 19

Office Design Tips til produktivitet

Selv om du ikke er en arbejdsnarkoman, tilbringer du stadig en stor del af dit liv inde i dit kontor. Dette er rummet hvor oprettelsen trives. Du gøre din bedste tilbud i et kontor, der er fri for rod og er behagelig for øjet. Vær opmærksom, når designe dit kontor, at produktiviteten er prioritet nummer et, så overveje, hvordan at give din kontorlokaler dit personlige præg.

Personliggøre

En stor design tip til at øge og opretholde produktivitet er at personliggøre din kontorlokaler. Start med din vægge og overveje maleri. Du skal vælge beroligende farver. Beroligende muligheder omfatter bløde lilla, medium orange eller lysebrune. Dette behøver ikke at være en ændring af dramatiske miljø. Overveje at male en eller to vægge i dit kontor. Når dette er fuldført, fjerne gamle billeder og vælge nye rammer for at tilføje en fornyet følelse af energi til rummet.

Rod-fri

Endnu et stykke papir liggende på dit skrivebord for mere end en uge kan være distraherende. Organisere dine office ved at gøre en indsats for at sætte tingene i deres sted. Gøre dette ved at oprette et nyt registreringssystem. Organisering mere end blot rengøring. Som du organiserer, du udrensning dit space. Køb organisere mapper eller en shredder. Et ryddeligt arbejdsområde vil hjælpe dig har en mere produktiv dag.

Flytte møbler

Tage sig tid til at omarrangere dine omgivelser. Uden at købe nye møbler, kan du oprette en ny kontorlokaler blot ved at ændre udseendet af dit miljø. Henblik på produktivitet, flytte dit skrivebord ved siden af et vindue eller åbne op i rummet ved at placere stole på modsatte sider af rummet.

Indeholde elementer af hjem

Produktivitet kan opnås gennem den afstressende udtryk for komfort. Du behøver ikke at kopiere dine foretrukne rum i dit hus, men du kan Grib elementer fra hjemmet og placere dem inde i dit kontor. Denne lille plante hængende i dit køkken vindueskarmen kan se godt ud i dit kontor. Familie billeder er normale elementer medarbejdere bringe hjemmefra, men tænke uden for boksen og vælge elementer til at flytte til dit kontor, der er dejlige og inspirerende. For eksempel, grab du bøger fra hjem eller endda smide tæpper.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com