Okame Cherry Tree problemer

February 25

Okame Cherry Tree problemer

Kirsebær prydtræer blev givet til de Forenede Stater af Japan i 1914 som en gestus af venskab. De symboliserer kommende forår og er kendt for deres Prydplante, sommetider duftende, forår blomster. "Okame" cherry træer er en hybrid kirsebær arter vokser 20 til 30 fod høj og bred med blanke, rødbrune bark. De er udsat for potentielt dødelige sygdomme og er mere sårbare over for dem med forkert pleje.

Cankers

"Okame" cherry træer er modtagelige for cankers, hvoraf to kan være dødbringende. Bakteriel cankers producere store, indrykket pletter på barken, der sive sappy væske. Bot cankers producere tilsvarende beskadigede områder, men deres oozing tendens til at blive tykkere og gummi-lignende. De begge forårsage gule blade og infektion af plantevæv ud over det oprindelige websted. At forebygge og behandle moderate tilfælde, rejse jorden af pH. At være omhyggelig med ikke at tillade nogen kalk til at kontakte eksponeret hud--, da det kan være meget irriterende--mix 10 pounds af hydratkalk 5 gallon vand. Derefter drys løsningen i jorden rundt om bunden og under grene. Vand området grundigt at tillade løsning at trænge ind. I to uger, drys 10 pounds af fælles haven kalk under træet og igen, vand grundigt.

Ukorrekt udvælgelse og plantning

"Okame" cherry træer skal plantes på webstedet korrekt i den rigtige måde og på det rigtige tidspunkt at have den bedste chance for at trives. Det kan miste vigor eller dør på anden vis. Plante dette træ i efteråret – og ikke under sin foråret blomstre--at give det tid til at etablere i køligt vejr. Sommervarmen understreger anlægget og kunne svække den hvis rødderne ikke endnu er stærk nok. Vælg et websted med mindst seks timers daglig fuld sol, men med filtreret eftermiddagssolen i varme områder. Grave et hul to til tre gange bredere end rodklump, men på den samme dybde af rodklumpen. Opfyldning det med indfødte jord - ikke kompost eller pottemuld, da dette kan chokere træet.

Forkert pleje

Forkert pleje kan forårsage "Okame" at miste kraft, producerer utilstrækkelig blomstrer eller dør. Efter plantning, Tilføj 2 til 3 inches af muld rundt i bunden til at bevare jordfugtighed, holde temperaturer moderat og forhindre skader fra plæneklippere og luge trimmere. Okames"har meget tynd bark, forlader dem modtagelige for mekaniske skader--når derefter gør dem mere sårbare over for sygdom. Vand det en tomme om ugen, mens det er ved at etablere og overrisle det under tørkeperioder. Vente et år efter plantning før anvendelse af gødning.

Forkerte forventninger

Det er let for uerfarne gartnere at have de forkerte forventninger til "Okames." Disse kirsebærtræer er blandt de få, der ændrer form; de er oprejst, vase-formet, hurtigt voksende træer når unge og langsommere voksende, afrundet prøver når ældre. Der er en bred vifte af kirsebær træarter, der producerer forskellige blomster, vokse i forskellige mønstre og til forskellige højder og bredder. Være opmærksom på, af hvilke arter du har valgt. "Okames" kun lever omkring 20 år og producere pulserende lyserøde blomster, der blomstrer i det tidlige forår – i modsætning til gråd-form "Pendula" Higan cherry tree, som har lyserøde og hvide blomster, eller kort og bred "Shirufugen" japansk kirsebær, som har kun hvide blomster.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com