Øko venlige husholdningsapparater

July 20

Øko venlige husholdningsapparater

Mange husejere forsøger at gøre deres levende rum mere miljøvenlig, i et forsøg på at beskytte planeten og skære deres regninger ved at spare energi brugt rundt i hjemmet. Nøglen til at gøre energi reduktioner er at vælge miljøvenlige husholdningsapparater. I nogle tilfælde kan dette betyde simpelthen opgradere et eksisterende apparat til en nyere og mere miljøvenlig model, mens der i andre tilfælde, visse typer af apparater er derfor at være undgået til fordel for mere energieffektive produkter.

Induktion komfurer

Induktion komfurer bruge mindre energi sammenlignet med elektrisk radiant og gas varianter, siden ovnen gør brug af et magnetfelt, drevet af el, til at skabe varme i stål eller jern madlavning containere. Siden toppen af selve ovnen ikke får varm — kun køkkengrej og mad i — der er en reduktion i mængden af energi brugt til madlavning. Dette betyder, at induktion komfurer omkring 90 procent mere energieffektive, som bemærket af DSGNWrld hjemmeside.

Kedler

Det er vigtigt, at boligejere overveje deres valg af kedel, når de søger for at gøre deres huse grønnere, da en forældet kedlen kan have alvorlige konsekvenser for den mængde energi en hjem affald — og kan derfor rampe op varmeudgifter. Moderne kedler er meget mere energieffektive, når det kommer til opvarmning end ældre modeller gjorde i 1980 ' erne og 90 erne. For eksempel, er en kondenserende kedel, som virker ved at udtrække nogle af varme, der ellers ville være spildt i en ikke-kondenserende kedel, en af de mest miljøvenlige kedel modeller. Den som forbruger websted, kondenserende kedler har en effektivitet rating af 92 procent, i forhold til 78 procent eller selv så lidt som 55 procent for ikke-kondenserende modeller.

LCD-tv

Liquid crystal display (LCD) fjernsyn har en række fordele med hensyn til deres energieffektivitet sammenlignet med andre typer af tv, såsom plasma-baserede modeller. Mange LCD-modeller, især dem, der oprettes i slutningen af 2000, funktion light - emitting diode (LED) tilbage belysning, som ikke er i permanent brug når enheden er slukket, i modsætning til fluorescerende tilbage lys, der bruges i andre fjernsyn. En skærm-blanking funktion kan regulere fjernsyn tilbage lys, så de reagerer på mængden af lys i et rum, hvilket også reducerer energispild.

I forhold til plasma-tv, LCD-modeller bruger så meget som 50 procent mindre energi når tændt, ved hjælp af 180 Watt i stedet for 277 watts, ifølge tests foretaget af den som forbruger hjemmeside.

Opvaskemaskiner

I 2010, er moderne opvaskemaskiner betragtes som bruger så meget som 40 procent mindre energi end ældre maskiner, ifølge BBC News hjemmeside, så husejere bør overveje at ajourføre disse apparater. I forhold til hånd vask efter et stort måltid, opvaskemaskiner er velsagtens grønnere mulighed, da de bruger 80 procent mindre vand, ifølge Electrolux mærke.

Forbrugerne skal kigge til at købe en opvaskemaskine med et energimærke fra organisationer som den Europæiske Union eller Energy Star, som vil bekræfte de grønne legitimationsoplysninger af enheden. Husejere bør køre deres opvaskemaskiner på fuld belastning, som halvt belastninger spilder energi, som bemærket af BBC News website, mens miljøvenlige opvaskemaskine tabletter fås til yderligere reduktion af energi.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com