Øko venlige madlavning redskaber

March 3

Der er mange grunde til hvorfor du bør overveje at udskifte din traditionelle redskaber med øko-venlige redskaber. Ikke alene er de ofte mere hygiejnisk og let at bruge, men de er også fremstillet af bæredygtige materialer, ikke indeholder nogen giftige materialer og er fuldstændig biologisk nedbrydeligt. Selvom du kan betale lidt mere for grønne redskaber, det er det værd i længden fordi billige redskaber er ofte lavet med plast fremstillet fra råolie. Som plast bliver ridset og forringes, toksiner fra materialet sive ned i maden.

Bambo redskaber

Vælg bambus. Bambus redskaber er øko-venlige fordi bambus plante vokser i et hastigt tempo og er meget holdbar. Bambus redskaber er nem at bruge og rengøre. Der er en bred vifte af redskaber lavet form bambus herunder skeer, gafler, skærebrætter og knive. Du kan også købe engangstændere bambus køkkenredskaber sæt, som er god til skovture, og helt biologisk nedbrydeligt.

Genanvendt redskaber

Lamson & Goodnow er den længste varig køkken værktøjsmager i USA. De har for nylig udviklet en række nye øko-venlige redskaber, der er fremstillet af genbrugsmaterialer. Det stål, der bruges til at gøre dem er 90 procent genanvendt (det er langt over branchestandard af 30 til 50 procent). De er sikkert for opvaskemaskine, vand og varme resistent og kommer i en bred vifte af stilarter og farver.

Grøn Køkkengrej

Hvis du vil beholde dine gryder og pander øko-venlige, og du ønsker at undgå giftstoffer såsom Teflon og aluminium fra udvaskning i din mad, er der visse materialer til at undgå. For at styre fri af Teflon og aluminium, overveje muligheder såsom rustfrit stål, støbejern, emaljeret støbt jern og kobber. Hvis du har midlerne, end det måske den bedste vej at gå er at finde en god grønne mærke, der kommer med en livstidsgaranti såsom Earthpan's nonstick køkkengrej sæt. De indeholder ingen giftige metaller, er langvarig og elegante og, som alle Lamson & Goodnows produkter er lavet ved hjælp af hydroelektrisk energi. Du kan købe en komplet 10-delt sæt til under $200.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com