Økologisk behandling for meldug

January 3

Økologisk behandling for meldug

Meldug er en svampesygdom, der vises som en støvet grå eller hvid belægning på planter. Grøntsager som agurk, græskar, squash og meloner; Potteplanter som African violet og begonia; og udendørs planter såsom floks, lilla og rose er alle modtagelige for meldug. Ikke kun er sygdommen uinteressant, men det kan fordreje og stunt en plante, blade, knopper, tips og frugt. Hvis nok blade eller væv er påvirket, kan planten dø.

Hvordan meldug udgør

Vinden bærer meldug sporer. Sygdommen kan optræde når som helst, men det er mere tilbøjelige til at vokse hurtigt i skyggefulde områder, hvis der er langsom eller ikke-eksisterende luftcirkulation, eller når luftfugtigheden er høj. Meldug kan gengive både seksuelt og ukønnet.

Forebyggelse

Hvis du plantning modtagelige modellen, skal du vælge et område med så meget sol som planten kan håndtere. Ikke crowd plante; Sørg for der er nok plads til luft at cirkulere. Bruge en langsom frigivelse gødning; undgå flydende gødning, som kan plaske sporer tilbage på bladene. Vand planterne på rodniveau, ikke fra oven. Plantesorter resistente over for meldug.

Behandlinger

Der er flere økologiske behandlinger, der bekæmper meldug. Mælk indeholder salte og aminosyrer til gavn for planter og at bekæmpe sygdommen. Hvis du vil bruge, mix 1 kop skummetmælk med 9 kopper for vand og spray på inficerede områder hver to til tre dage.

Gøre en spray af 1 tbsp. bagepulver i 1 gallon af vand og spray på inficerede områder hver tre til fem dage.

Økologisk Neem olie er et bredspektret fungicid. Bland 2 tbsp. og 1 1/2 tsk opvaskemiddel pr gallon af vand. Spray alle plante overflader, herunder undersiden af bladene, indtil våd.

Oprydning er nøglen. Samle alle nedfaldne blade og blomster, der er berørt og placere i papirkurven. Kompost ikke dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com