Økologisk bladlus Spray for roser

January 24

Økologisk bladlus Spray for roser

Der er mange kemikalier, der hævder, at evnen til at eliminere enhver antallet af skadedyr fra din rosenhave. Hvis du er en økologisk gartner, men bliver insekt management en smule mere involveret. Økologisk insekticid sæbe er en måde at holde sig væk fra kemikalier og stadig slippe roser af bladlus.

Identifikation

Bladlus er små grønne eller grå insekter, der har tendens til at klynge sammen, generelt på undersiden af blade. De har bløde organer og gennemtrængende munden dele, som de bruger til at suge væsken fra bladene.

Bladlus Spray

En af de nemmeste måder at fjerne bladlus fra roser er en kraftig spray af vand fra slangen. Dem, der fortsat kan kontrolleres med en økologisk insekticid sæbe.

Kilder

Det er nemt at lave din egen økologiske insekticid sæbe ved at tilføje 2 tsk økologisk flydende sæbe 1 gallon af vand. Hæld blandingen i en sprayflaske og spray for dele af rosen, der er befængt med bladlus. Du kan også købe kommercielt fremstillede økologiske insektbekæmpelsesmidler sæber på store havearbejde Centre og planteskoler.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com