Økologisk Grub kontrol til haver

November 15

Økologisk Grub kontrol til haver

Larver, der invaderer græsplæner og haver er larver af juni, japansk og maskeret oversideslidgarn biller. Et par larver i prydplanter og vegetabilske haver normalt ikke giver anledning til bekymring. Hvis du har en lav tolerance over for skadedyr og du er bekymret for dine planter, kan du bruge nogen af flere organiske kontrolmuligheder.

Betydning

Larver foder på planternes rødder, og store parasitære kan forårsage betydelige skader. Kvindelige biller generelt lægger deres æg i tæt beplantede områder, som græsplæner. Fordi blomsten og vegetabilske vegetabilske rodsystemer er yderligere fra hinanden, ikke haver er ideel grobund for biller. Larver kan indtaste haver via kompost, men så at træffe foranstaltninger mod dem, så snart et problem er konstateret vil tillade planter at fortsætte med at trives.

Forebyggelse/løsning

Holde biller under kontrol er den første linje i forsvaret mod en invasion. Håndplukke modne insekter direkte fra planter og slippe dem i en spand med sæbevand. Det bedste tidspunkt at gøre det er tidligt om morgenen. Også, holde ukrudt til et minimum; biller foretrækker at lægge æg i skvattet områder, så kontrollere ukrudt er en effektiv måde at styre larver.

Kontrol

Tilføje gavnlige nematoder til jorden er en effektiv, økologisk biologiske metode til styring af larver. Nematoder, som er mikroskopiske parasitter, angribe kun larver og lade planter alene, så de er sikre for spiselige haver. De kan findes på græsplænen og havecentre og gennem postordre kataloger. Du kan også tiltrække naturlige rovdyr, herunder fugle til haven ved at sætte ud foderautomater, og plantning af træer og buske til at tilskynde nesting.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com