Økologisk have pesticider

October 15

Økologisk have pesticider

Med alle fokus på økologisk havearbejde, kan du være undrende, hvordan du effektivt kan styre skadedyr i hjemmet uden at bruge skadelige syntetiske pesticider. Heldigvis, mange organiske pesticider kan bruges i hjemmet haven, hvoraf mange er sammensat af ingredienser, der kan købes fra en købmand eller apotek. Derudover er flere kommercielt tilberedt sorter stammer fra naturlige kilder tilgængelige fra haven butikker.

Vaske-og rengøringsmidler

En populær organiske pesticider indebærer sprøjtning flydende opvask detergent på planter. Denne behandling er meget effektiv til at afskrække hvide fluer, spider mider og bladlus. Det vil også arbejde for et væld af andre fælles skadedyr på gulerødder, selleri, agurker, auberginer, peberfrugter og andre grøntsager. Den mest grundlæggende formel er lavet ved at blande vaskemiddel, vegetabilsk olie og vand.

Sulfurs

Rent svovl kan støves eller sprøjtes på planter. Det er især godt for bekæmpelse af meldug græsser, ruster, blad blysenes og frugt rådner, men kan også være noget vellykket på at kontrollere spider mider, psyllids og thrips. Det er bedst brugt på frugt og grøntsager. Kalk svovl, som er lavet ved at blande både kalk og svovl, er også økologisk og kan være effektiv, når den sprøjtet på frugttræer. Begge former er bedst bruges i køligere klimaer, som de kan være skadelige for planter når de anvendes i temperaturer over 80 grader Fahrenheit.

Pyrethin, Sabadilla og Neem

Pyrethin er et naturligt pesticid stammer fra krysantemum planter. Det er især effektiv på flyvende insekter. En anden organisk insekticid, sabadilla, er et naturligt pesticid afledt af frøene fra sabadilla lily. Det er meget effektiv mod larver, leaf tragte, TRIPs, stinkbugs og squash bugs, og kan bruges på grøntsager. Desværre, men sabadilla kan være meget irriterende indånding. Neem er en insekticider og fungicider, der kommer fra neem træ, en indfødt til Indien. Kommercielle præparater kan bruges til at styre sigøjner møl, leaf minearbejdere, sød kartoffel whiteflies, vestlige blomst thrips, loopers, larver og mealy fejl. Neem er ikke egnet til grøntsager, frugter, krydderurter eller nogen planter, der vil blive spist, men.

Tobak

Tobak kan bruges i to former til at dræbe et væld af skadedyr. Svamp myg, symphylids, centipedes, roden lus og andre underjordiske skadedyr er en løsning af tobak blandet i vand særligt effektive. Blandingen er dødelig ved indtagelse, dog. Derudover kan være støves snus tobak på overfladen af planter til at dræbe fluer og orme. Men hvis tobak bruges på tomater, peberfrugter og auberginer, de kan blive smittet med en sygdom kaldet tobak virus. Derudover er tobak kilden til nikotin sulfat, et kommercielt tilberedt pesticid. Det er yderst farligt for mennesker og dyr, når optages gennem huden, dog. Det virker bedst på befri planter af bladlus, thrips og spider mider. Det virker godt på mange planter, men kan skade roser.

Hot peber

Knust chili eller hot sauce kan støves eller sprøjtes, henholdsvis på planter at modvirke snegle, katte, hunde og andre skadedyr, der spiser blade.

Spearmint Spray

Spearmint, blandet med grønne løg, vand og varme peber, er en fremragende forsvar mod et væld af tygge insekter. Små planter er dyppet hele oploesningen, hvorimod større planter kan sprayes med anstrengte væsken.

Råolie olie spray

Sprays stammer naturligvis fra petroleum kan være nyttigt i at beskytte solide træagtige planter. Hvilende olier bruges om vinteren (før de første knopper), og sommeren olier kun i sommertiden, hvor planten ikke er sovende.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com