Økologisk insekticid for larver

February 23

Økologisk insekticid for larver

En larve repræsenterer stadiet larver af møl og sommerfugle. Når caterpillar luger fra dens æg, er dens vigtigste funktion at spise så mange planteliv som muligt under forberedelse for de metamorfe ændring fra et kravlende insekt til en flyvende. En enkelt sultne larve kan gøre betydelig skade på en plante. En infestation kan defoliate i haven. Økologisk kontrol af larver omfatter handpicking og anvende en bakterie, der angriber den caterpillar fordøjelsessystemet.

Beviser

Før behandling for enhver skadedyr, inspicere dine planter for bevis for, hvilken slags skadedyr angriber dine planter. Larver blandingen i brønden med løv, især når små. Look for skader på bladene som huller i bladene eller laset kanter forårsaget af larver tygge. Også, tjek for ekskrementer på bladene eller rundt i bunden af planterne.

Økologisk

Environmental Protection Agency (EPA) regulerer brugen af betegnelsen økologisk som det gælder for insekticider. Ifølge den EPA kun "pesticider stammer fra naturlige kilder (f.eks. biologiske pesticider) kan anvendes i økologisk dyrkede fødevarer."

Bacillus thuringiensis

Bacillus thuringiensis eller Bt er en bakterie, der forekommer naturligt i jorden. Det er giftigt for larver men skader ikke gavnlige insekter. Caterpillar feeds på de behandlede blade, indtagelse Bt. The Bt lammer den caterpillar fordøjelsessystemet, og larver holder op med at spise, til sidst sulte ihjel.

Rotenon

Rotenon kommer fra rødderne af flere tropiske og subtropiske planter herunder jicama. Selvom rotenon er kortlivede i miljøet og har brug for hyppig fornyet påføring, er det effektivt mod larver. Rotenon er ofte kombineret med pyrethrin og ryania, to andre plantebaserede insekticider godkendt til økologisk landbrug.

Manuel fjernelse

Larver blande ind i deres omgivelser, hvilket gør dem svære at få øje på. Men picking off larver i hånden er en effektiv måde at styre larver uden at indføre enhver insekticider i miljøet. Vend blade og flytte grene af vejen for at jage for larver. Plukke dem og smide dem væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com