Økologisk insekticider & svamp Killer

November 24

Økologisk insekticider & svamp Killer

I traditionelle havearbejde, slukker en plante med et pesticid, når det bliver befængt med insekter eller sygdom er en praktisk løsning, men det udgør skade på miljøet. Økologisk havearbejde, på den anden side søger at integrere havearbejde med økosystemers sundhed og har tendens til at stole på at fremme plantesundhed, øge populationer af nyttige insekter og forbedre kulturelle forhold til bekæmpelse af skadedyr og sygdomme. Når problemer eskalere ud af kontrol, men kan økologisk insekticider og fungicider tilbyde et middel.

Tilladte pesticider

Selvom du måske tænke på økologisk havearbejde som modsætninger til kemiske pesticider, er nogle kemikalier tilladt. I modsætning til traditionelle pesticider, der er syntetiseret i en lab, kommer organiske pesticider fra naturlige kilder, såsom planter og mineraler. Ikke desto mindre i økologisk landbrug, er disse ofte reserveret som sidste udvej løsninger.

Gartneri olier

Olier afledt af raffinerede olieprodukter og botaniske kilder kan fungere som et insekticid og et fungicid, afhængigt af den olie, der anvendes og skadedyr. Gartneri olier blande sig med respiration, fodring og metabolisme af insekter og kan styre meldug, en fælles svamp, der hjemsøger vegetabilske og dekorative planter og nogle typer af rust. Tilføjelse til deres appel, skader gartneri olier ikke gavnlige insekter, selv om de kan udgøre en risiko for nogle planter og bør anvendes med forsigtighed.

Insektbekæmpelsesmidler sæber

Fortyndet sæber og rengøringsmidler også styre flere almindelige arter af skadedyrsbekæmpelse insekt, herunder bladlus, spider mider, whiteflies og japanske biller, ved deregulering indtag af vand ind i insekt krop. Selv om hjemmelavet insekticid sæbe blandinger kan anvendes, minimere formuleringer designet til insekt kontrol risikoen for skade på planterne. For dem at arbejde, skal sæbe anvendes direkte til insekt.

Svovl

Grækerne anvendte svovl til at styre hvederust 2.000 år siden. Gartnere fortsat bruge svovl til at styre meldug, Rust, blad blysenes og frugt rådner. Fordi det stopper sporespiring, skal det anvendes, inden der optræder symptomer på infektion. Brug ikke svovl efter gartneri olier, da de samles til et produkt, der er giftige for planter. Nogle arter af plante også vise følsomhed over for svovl.

Kobber

Kobber blandinger give kontrol af svampe- og bakterielle sygdomme i planter. Især en kobber sammensat kendt som Bordeaux blanding--formuleret til at mindske risikoen for skade at planter--overholder planter selv efter en regn og giver beskyttelse mod meldug, dunede meldug, anthracnose, blysenes, leaf steder og cankers. Bordeaux blanding er sikkert for de fleste vegetabilske og dekorative planter, men altid kontrollere etiketten, og følg instruktionerne omhyggeligt ved anvendelse af det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com